Mercat de Nadal de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant 2020

El Mercat de Nadal de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant es tornarà a celebrar el 12 i 13 de desembre

Els comerciants han demanat a l'ajuntament la repetició del mercat per la seva bona acceptació

El Mercat de Nadal de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant es tornarà a celebrar el cap de setmana del 12 i 13 de desembre. L'ajuntament del municipi ha pres la mesura donada «la demanda dels comerciants que hi van participar fa un parell de setmanes i que volien repetir l’experiència».

El consistori ha explicat, a través de la regidora de Comerç, María José González, que la idea de repetir el mercat els va semblar una bona idea, ja que «coincideix amb els objectius de l’ajuntament per promocionar els comerços i els productes agroalimentaris locals i fomentar el consum».

Es tracta d'un dels plans estratègics per reactivar l'economia de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, després de la davallada de l'activitat comercial a causa de la crisi del coronavirus.

D'aquesta manera, el Mercat de Nadal se celebrarà el dissabte 12 de desembre des de les 10 del matí a les dues del migdia i de les cinc a les vuit de la tarda. El diumenge 13 de desembre, l'horari serà només de matí. El mercat s'ubicarà a la plaça Catalunya, igual que el primer cap de setmana.

Per poder dur a terme aquest Mercat de Nadal, l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infantha adoptat totes les mesures de seguretat pertinents, de distància, rentat i desinfecció de mans.

El pessebre dels Estels, cancel·lat

El Mercat de Nadal de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant serà un dels pocs actes amb afluència de públic del municipi durant les festes de Nadal, ja que altres actes com el Pessebre dels Estels, també s'han vist cancel·lats.

De la mateixa manera que altres pessebres vivents del territori català, l’Associació Masia de Castelló va decidir suspendre el Pessebre dels Estels per no poder garantir la seguretat dels assistents ni dels figurants.

Tot i això, l'ajuntament del municipi manté la porta oberta a possibles adaptacions digitals de l'acte.


Comentaris