Un vaixell rescata un home que havia caigut del seu caiac a un quilòmetre de la platja a Cambrils

L'home, de 61 anys i veí del municipi, va ser traslladat a l'hospital amb símptomes d'hipotèrmia severa

Rescat a la costa de Cambrils. Els fets van tenir lloc el passat dimecres 11 de març —abans de l'ordre de confinament pel coronavirus— cap al migdia, quan un home va caure del seu caiac quan navegava un quilòmetre mar endins a l'altura de la platja del Cavet. L'home, de 61 anys i veí de la localitat, va haver de ser rescatat per un vaixell que es dirigia cap al Port de Cambrils.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

Tal com informa el Diari de Tarragona, l'home havia sortit amb el seu caiac i va perdre l'equilibri i va caure quan es trobava mar endins. Poc abans de les 12 hores es van activar els serveis d'emergència per rescatar-lo, amb la mobilització de Salvament Marítim, Bombers, SEM i la Policia Local.

 

Una embarcació d'esbarjo rescata l'home amb símptomes d'hipotèrmia

Tots i els intents, el caiaquista no va ser capaç de tornar a pujar-hi i finalment va ser una embarcació d'esbarjo que passava per allà la que el va trobar. El patró del vaixell el va poder treure de l'aigua i el va traslladar fins a port. Allà, una ambulància va evacuar l'home cap a l'Hospital Lleuger de Cambrils amb símptomes d'hipotèrmia severa després de l'estona que va passar dins de l'aigua.

Més notícies de la categoria Costa Daurada