EN DIRECTE

🔴 La vaga del sector químic, a l'espera d'una manifestació massiva aquesta tarda

Entren a robar en un apartament de la zona de Capellans a Salou

Els lladres van regirar tot el pis i es van endur un ordinador portàtil i 800 euros en efectiu
El robatori va tenir lloc en un apartament del carrer d'Alfons V el Magnànim de Salou. | Google

 

Nou robatori en un habitatge de la Costa Daurada. Aquesta vegada ha estat en un apartament del carrer d'Alfons V el Magnànim de Salou, a prop de la platja de Capellans. Els fets van tenir lloc aquest dijous, 5 de setembre, entre les 10 hores del matí i les 10 de la nit, quan la propietària es trobava fora treballant. El botí, un ordinador portàtil i 800 euros en efectiu.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

«Em vaig trobar la porta mig oberta i el pis fet un desastre»

Aparentment, el lladre o lladres van aprofitar l'horari en què no hi havia ningú al pis per entrar per la porta, regirar tota la casa i sortir per la mateixa porta amb el seu botí sense que ningú se n'adonés. «Quan vaig arribar a la nit em vaig trobar la porta mig oberta. Vaig entrar i vaig veure que estaven tots els calaixos i armaris oberts i havien tret totes les coses. Estava tot fet un desastre i s'havien emportat l'únic que tenia de valor, que era el meu ordinador i 800 euros en efectiu», explica a TarragonaDigital la víctima, Lidia Dapena.

 

Lidia es troba uns mesos a Salou treballant la temporada d'estiu i viu en aquest apartament que és propietat dels seus pares. De seguida, va anar a la comissaria dels Mossos d'Esquadra a interposar la denúncia i uns agents van inspeccionar l'apartament, però no van poder trobar cap petjada. «Van entrar i sortir per la porta, però no estava forçada i és probable que hagin utilitzat algun tipus d'eina per obrir-la», explica.

 

La Lidia ha fet una crida a través de les xarxes per tal de trobar el seu ordinador, un model MacBook d'Apple, que necessitava per treballar. El lladre o lladres es van endur l'ordinador en una motxilla que van trobar a l'apartament i van buidar. La motxilla és de marca Adidas, de color negre i amb lletres taronja.