Nou robatori amb força en un immoble de Vilafortuny

Els lladres van escalar per la façana per entrar a l'habitatge | Els fets van tenir lloc el passat dimarts
Els Mossos d'Esquadra han registrat diversos robatoris a Vilafortuny | TarragonaDigital

 

 

La urbanització de Vilafortuny, al terme municipal de Cambrils, ha tornat a patir un robatori en aquesta ocasió amb força. La matinada del passat dimarts dia 30 de maig els lladres van entrar en un habitatge del carrer d'Atenes de Vilafortuny. No obstant això, en menys d'un mes en aquesta zona s'hi han produït diversos robatoris a cases.

 

 

Entren a la casa per la finestra

Els presumptes autors del robatori van entrar a l'immoble a través d'una de les finestres exteriors. Segons informen els Mossos d'Esquadra, els lladres haurien escalat per la façana de l'edifici fins a un balcó d'un pis, i seguidament van desmuntar una de les finestres i van poder entrar a l'immoble. Els agents del cos policial desconeixen els elements que els lladres van robar.

 

Diversos robatoris en poc temps a Vilafortuny

A més, tampoc tenen coneixença de si els propietaris de l'habitatge es trobaven al pis quan van tenir lloc els fets. Aquest no és el primer robatori que es produeix en aquesta zona de Vilafortuny, ja que en poc temps s'han produït diferents robatoris. El passat mes de març uns lladres van entrar a diferents habitatges de Vilafortuny, els Mossos d'Esquadra tenen registrat dos robatoris amb força en menys de dues setmanes.

 

Quatre detinguts mentre robaven a Amposta

Aquesta passada nit la Policia Local d'Amposta ha detingut in fraganti un grup de quatre persones —dos majors d'edat i dos menors d'edat— quan estaven robant a l'interior d'un habitatge del municipi. Segons ha informat el cos policial, les actuacions continuen obertes.

 

 

També et pot interessar:  

 

"CONDEMNAT: Emborratxa i viola una noia amb discapacitat a Salou" "URGENT: Troben un home mort en una platja a Cambrils"