S'assabenta que li han robat la moto a Cambrils a través de les xarxes socials

Una veïna que passejava pels camins de Vilafortuny va descobrir-hi a la vora una moto amb aspecte d'haver estat robada i ho va denunciar a les xarxes socials
La propietària de la moto desconeixia que li haguessin robat. | Cedida

 

Grotesc. Així es podria definir el que va passar aquest passat dimarts al barri de Vilafortuny, a Cambrils, amb una moto, una veïna, la seva propietària i les xarxes socials. I és que, gràcies a les xarxes socials, una dona, la propietària del vehicle, va assabentar-se que li havien robat la seva moto, que estava amagada a la vora d'un camí de l'entorn del nucli.

 

La dona no sabia que li havien robat la moto

Així ha estat. Aquest dimarts, 13 d'agost, una veïna de Cambrils que passejava el seu gos com habitualment va descobrir enmig d'uns matolls d'un camí proper a Vilafortuny una moto amb la part frontal forçada i aspecte d'haver estat robada. Per precaució, la dona va fer-ne fotos, i cap al tard, les va publicar a través d'un grup de veïns a Facebook.

 

A partir d'aquell moment, els dubtes, els comentaris i les previsions es van apoderar de la publicació, ja que els veïns volien descobrir el propietari real del vehicle. Alguns parlaven de trucar la policia, altres de consultar les dades de la matrícula a través d'internet, i inclús volien demanar un informe a la Direcció General de Tràfic.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Fins que, ni tan sols una hora després, va aparèixer el comentari desesperat d'una altra veïna cambrilenca que afirmava que aquella era la seva moto. Ella mateixa assegurava que no sabia res del robatori, i que va ser gràcies a les xarxes socials que se'n va assabentar poc abans d'anar a agafar-la.

 

En tenir-la de nou en la seva propietat, la dona dirigir-se immediatament a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Cambrils, on va narrar els fets i va denunciar el robatori. Així es demostra, doncs, el bon ús que es pot fer de les xarxes socials i d'un grup veïnal per solucionar problemes com aquest.