GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Salou, destinació predilecta de russos i irlandesos per un turisme segur i de qualitat

El municipi del Tarragonès ha aconseguit que el turisme actiu i cultural iguali el de sol i platja
Salou, destinació predilecta de russos i irlandesos per un turisme segur i de qualitat | Ajuntament de Salou

 

 

L'Ajuntament de Salou segueix traient pit de les dades extretes de l'Informe Anual del Patronat de Turisme del 2018, pel qual el municipi del Tarragonès mostra una consolidació del turisme familiar, destacant com una destinació preferent que ha aconseguit igualar el turisme actiu i cultural al tradicional reclam del sol i platja. Unes dades optimistes que també registren un increment de l'interès pel producte natural i l'esportiu.

 

En aquest context, es diferencien dos perfils: Un turisme jove, d'entre 25 i 34 anys i interessat en el sol i platja, en el qual destaquen els visitants russos i francesos; I un turisme més gran, d'entre 45 i 54 anys, molt més interessat en factors culturals i gastronòmics, format majoritàriament per irlandesos, britànics i espanyols.

 

Unes dades que es ratifiquen si es repassen les mencions a les xarxes socials; on al mercat estatal s'acumulen principalment a Catalunya, Madrid, Aragó, País Valencià i Andalusia, mentre que a escala internacional, Salou manté un públic fidel al Regne Unit, França, Rússia, EUA i Irlanda.

 

 

 

Russos i irlandesos enamorats de Salou

Un any més, les dades recopilades a l'Informe Anual del Patronat de Turisme de Salou 2018, registren l'índex de satisfacció dels visitants en diferents àmbits; mereixent una especial atenció l'elevada satisfacció en termes de seguretat, de climatologia i de producte.

 

A més a més, la valoració del sector hoteler millora notablement respecte dels anys anteriors, amb especial èmfasi al servei i la ubicació, però també en el menjar, la neteja i l'entreteniment.

 

Tot plegat en un sector turístic que té una satisfacció idíl·lica i consolidada amb el mercat rus i l'irlandès, que un any més són els capdavanters en valorar positivament el conjunt de serveis de Salou. Els eurasiàtics puntuen la destinació del Tarragonès amb un percentatge del 90,59%, seguit d'un turisme irlandès a tocar; mentre que, a continuació, trobaríem espanyols i britànics.

 

Salou tanca l'any 2018 com a referent en turisme Familiar, Actiu i Cultural | Ajuntament de Salou