Salou reobre les instal·lacions esportives amb horaris i tarifes especials

Caldrà reservar cita prèvia per poder realitzar les activitats

L'esport tornarà a Salou el pròxim 1 de juliol, amb la reobertura de la piscina municipal i el pavelló Salou Centre. Tal com ha informat l'àrea de Foment de l'Esport, les activitats es podran realitzar, des d'ahir dilluns dia 29, concertant cita prèvia a través de la nova pàgina web habilitada.

Entre les diverses activitats programades, es podrà escollir entre natació esportiva, a la piscina municipal o, a la Sala Fitness, diverses activitats com exercicis de condicionament físic, tonificació, musculació, i exercici cardiovascular. També, al Pavelló Salou Centre, s'organitzaran classes de pilates, cardio, glutis, Total Body Conditioning (TBC), Glutis Abdominals Cames (GAC), cicloindoor, ioga, gym manteniment, funcional i sumba, i servei de fisioteràpia.

Per totes aquestes activitats, l'aforament estarà limitat mitjançant un sistema de torns d'entrada i sortida, per tal d'evitar aglomeracions i garantir les mesures de seguretat i higiene. En aquest sentit, des de l'ajuntament s'ha detallat que no es podrà fer una nova reserva fins que finalitzi la franja horària d'una reserva ja concertada.

L'alcalde de Salou, Pere Granados, ha explicat que «amb l’entrada a la nova realitat, des de l’Ajuntament volem anar incorporant tots els serveis». Tot i això, també recomana no relaxar-se i seguir les mesures. «És essencial apel·lar la responsabilitat individual i col·lectiva, perquè les activitats es puguin realitzar, respectant les mesures de seguretat establertes», ha assegurat.

Els veïns de Salou tenen ganes de fer esport, tal com ha apuntat el regidor de Foment de l’Esport, Daniel López, que ha agraït «el gran suport per part dels salouencs i salouenques, que, durant tot el període de confinament, s’han adaptat a les circumstàncies i han seguit les activitats que realitzàvem, a través dels vídeos, en directe, a les xarxes socials».

Horaris de matí i de tarda

L'Ajuntament de Salou ha detallat quins seran els horaris i les tarifes per poder realitzar les activitats a les diferents instal·lacions. L'horari d'obertura de la piscina municipal serà de dilluns a divendres, des de dos quarts de 9 del matí fins a les dues del migdia i des de les quatre de la tarda fins a dos quarts de deu del vespre. Els dissabtes i diumenges, l'horari serà només de matí, des de dos quarts de 9 del matí fins a les dues del migdia.

Pel que fa als abonaments de la piscina, tindran un cost mensual de 18 euros per als adults i de 14,70 euros per a jubilats i infants.

Noves quotes per a la Sala Fitness

Per altra banda, la Sala Fitness tindrà un horari d'entre setmana de vuit del matí a dos quarts d'una del migdia i de cinc a nou de la tarda. En canvi, pel que fa a les activitats dirigides, l'horari serà de dilluns a divendres, de vuit del matí a dos quarts de dotze del migdia i de sis a nou de la tarda. Una novetat que comportarà la reobertura són les noves quotes separades de les activitats dirigides i de la Sala Fitness, que tindran un preu mensual de 17,50 euros, per als adults; i de 12,08 euros; per als jubilats.

Però, en el cas de voler realitzar les dues activitats, l'ajuntament ha creat un abonament conjunt l'abonament 'Fit-Actiu' que permetrà reservar espais diferents i que tindrà un cost de 34,50 euros mensuals, per als adults; i de 24,15 euros per als jubilats. 

Per últim, s'ha creat un darrer abonament 'PLUS' que permetrà demanar cita prèvia per a les tres activitats, la piscina, la Sala Fitness, i les sessions dirigides, que tindrà un cost, per als adults, de 44,55 euros; i de 31,20 euros en el cas dels jubilats. El servei de fisioteràpia, que també tornarà a estar disponible, tindrà un horari de dilluns a dijous, de nou del matí a dos quarts de dues i de quatre a vuit de la tarda. Les sessions tindran una durada de 25 minuts.

Desinfecció de mans i presa de temperatura

L'ajuntament també ha recordat que, per poder dur a terme totes les activitats, caldrà respectar i seguir totes les mesures de seguretat i higiene per evitar l'expansió de la Covid-19, com l'obligatorietat de la desinfecció de mans i calçat a l’entrada de la instal·lació i la presa de temperatura abans d'entrar als espais. També caldrà fer servir mascareta en les circulacions, fins a iniciar l’activitat física, i sempre que no es pugui mantenir la distància de seguretat de 2 metres entre persones.

Així mateix, l’usuari haurà de desinfectar la maquinària i material, de forma individual, abans i després del seu ús. Pel que fa als vestuaris, només s'habilitaran els de la piscina, tot i que no es podrà fer ús de les dutxes.

"Preciós vídeo: Apareix una tortuga babaua a la platja de la Pineda" "Tensió a l'Ajuntament de Cambrils per un conserge condemnat per abusos"