Salou repararà el paviment de diversos carrers del municipi

L'Ajuntament hi destinarà un total de 106.752 euros
Salou repararà el paviment de diversos vials del municipi | ajuntament de salou

 

L'Ajuntament de Salou ha adjudicat aquest dimecres les obres per la reparació del paviment asfàltic d'alguns carrers del municipi, deteriorats pel temps i l'ús. D'aquesta manera, els carrers de Barcelona, de Comissió de Festes, de Berenguer de Palou, la Via Roma, carrer de Farola; i les cruïlles del carrer de Milà amb Plaça de la Seregació, juntament amb la del carrer de l'Advocat Gallego amb el Passeig 30 d'octubre, iniciaran les obres d'adequació un cop finalitzada la temporada estival.

 

Així, a començament d'octubre i en un període previst de quatre mesos, s'actuarà en una superfície total de 3.126,37 metres quadrats, on es procedirà a l'adequació del paviment asfàltic renovant, principalment la capa de rodament. Tot plegat, amb un cost total de 106.752,25 euros.

 

El consistori es preocupa de l'aspecte i el bon estat de les infraestructures

El consistori de la capital de la Costa Daurada està duent a terme un any intens pel que fa al manteniment i millora de les diferents infraestructures i serveis del municipi. En aquest context destaquen les obres de sanejament i reparació de les marquesines instal·lades a les vies públiques de la localitat, que es van dur a terme aquest juliol passat, o les diverses actuacions de neteja i manteniment a la zona del Cap de Salou.

 

De la mateixa manera, l'Ajuntament de Salou va contractar, el passat mes d'agost, l'empresa DPT21, amb l'objectiu de redactar un pla de millora integral de les platges del municipi, per tal que se'n millori l'accessibilitat, la mobilitat, els serveis de platja, així com l'oci i altres possibles activitats. Un projecte que analitzarà acuradament la legislació i allò que poden oferir les platges, però que també farà nombroses enquestes per conèixer de primera mà la demanda del mercat i del públic divers que any rere any visita el municipi pel seu atractiu estival.

 

Per altra banda la inversió més gran en aquest àmbit, és la de neteja i manteniment dels edificis municipals i del Patronat de Turisme; que amb un cost previst d'1,6 milions d'euros i en un termini de 2 anys, preveu fer intervencions en una cinquantena de dependències; majoritàriament en forma de servei de neteja.

 

En definitiva una mostra del que sembla una preocupació del consistori per l'aspecte i el bon estat de les diferents infraestructures i serveis del municipi, que fa inversions contínues en la neteja i el manteniment de la vila.

 

Imatge de l'Ajuntament de Salou | TarragonaDigital