ÚLTIMA HORA

Mor un ciclista atropellat a la T-310 a Pratdip

La segona Trobada Senderista Internacional de Catalunya se celebrarà a Salou

Tindrà lloc al maig del 2020 i s'esdevindrà per diferents punts del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre
Salou serà la seu de la segona Trobada Senderista Internacional de Catalunya | Ajuntament de Salou

 

L'Ajuntament de Salou i la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) han presentat la segona edició de la Catalonia Trek Festival, la Trobada Senderista Internacional de Catalunya, que tindrà lloc del 3 al 10 de maig del 2020.

L'esdeveniment tindrà com a centre operatiu el municipi de la Costa Daurada, si bé s'esdevindrà per tota la demarcació, amb tota mena d'activitats esportives i culturals; en una trobada que espera reunir al voltant de 700 esportistes.

Tot plegat, sis dies d'activitats que inclouran diferents rutes guiades per senders europeus que discorren pels camins de ronda, espais emblemàtics com Siurana, el Priorat o les muntanyes de Prades; a més a més d'un programa complet d'activitats culturals, enològiques i un sopar central que es desenvoluparà al pavelló esportiu municipal.

Donar a conèixer Salou i el territori circumdant

La iniciativa neix de l'encàrrec de la Federació Europea de Senderisme d’organitzar una trobada internacional sobre l’E12 —el sender europeu de la Mediterrània que a casa nostra coincideix amb el GR92— alhora que servirà per commemorar el centenari de la FEEC.

D'altra banda, el Club Excursionista Salouenc se sumarà a la iniciativa amb activitats paral·leles al Catalonia Trek Festival, organitzant un open internacional de marxa aquàtica; una nova modalitat esportiva que es realitza amb el cos parcialment a dins de l'aigua.

En la reunió que ha tingut lloc a l'Ajuntament de Salou, Jordi Merino i Josep Casanovas, president i vicepresident de la FEEC, juntament amb Beti Martí, presidenta del Club Excursionista Salouenc, han explicat a l'alcalde Pere Granados l'abast d'aquest esdeveniment, que més enllà del reclam esportiu, pretén donar a conèixer Salou i especialment, l'atractiu del territori circumdant.

Salou serà la seu de la segona Trobada Senderista Internacional de Catalunya | Ajuntament de Salou

Et pot interessar

"AGENDA: concert solidari de la Lliga Contra el Càncer a Vila-seca" "Cambrils posa punt final a l'Any Cardenal Vidal i Barraquer"