Salven quatre persones que havien caigut al mar a Salou

El bot on anaven va donar la volta i van caure al mar on van quedar atrapats a unes roques del Cap Cavalls
Les quatre persones van ser rescatades per Salvament Marítim | Twitter @salvamentgob

 

 

Els serveis de Salvament Marítim van realitzar ahir, 15 de juny, una actuació de rescat a la zona de Cap Cavalls, a Salou. Els equips d'emergència van salvar a quatre persones que havien quedat atrapades a les roques de Cap Cavalls després que la seva embarcació petita tombés i es quedessin atrapats a l'aigua fins a arribar a unes roques. Per sort cap persona va resultar greument ferida excepte una que tenia un tall lleu.

 

 

Rescaten quatre persones a la deriva

Un grup de quatre persones van llogar una embarcaci√≥ petita a Salou i despr√©s de sortir a mar aquesta embarcaci√≥ es va tombar i com a conseq√ľ√®ncia els navegants van caure al mar.

 

Imatge de la llanxa LS Calipso de Salvament Mar√≠tim que va participar en el rescat de Cap Cavalls a Salou | @CCS_Tarragona

 

 

Després d'estar força estona a l'aigua van poder arribar a les roques d'un penya-segat a la zona de Cap Cavall. Donat el difícil accés a aquest punt, tant per terra com per mar, l'empresa encarregada llogar aquestes embarcacions va avisar als serveis d'emergència que hi havia quatre persones atrapades.

 

 

 

 

Una zona de difícil accés

Diverses dotacions de la Creu Roja de Tarragona, de Salvament Marítim de Tarragona, dels Bombers de la Generalitat i de la Policia Local de Salou van acudir al lloc dels fets per ajudar en les tasques de salvament.

 

Es va mobilitzar un helic√≤pter Helimer 201 i una llanxa r√†pida de salvament donat el dif√≠cil acc√©s a la zona. Un nadador de rescat es va llan√ßar al mar i va comprovar que les quatre persones es torbaven en bon estat, encara que una d'elles ferides en estat lleu a causa d'un tall. Com que el rescat era molt complicat efectuar-lo per mar, finalment va ser els serveis de terra qui van rescatar a aquestes quatre persones que havien quedat a la deriva.

"ūüĒī URGENT: Ferit un nen de 6 anys en un atropellament al centre de Vila-seca" "‚Ěó ATENCI√ď: Dr√†stica decisi√≥ de Mont-roig amb els patinets el√®ctrics. Hi esteu d'acord?"