hospital lleuger antoni de gimbernat cambrils

Porten al Parlament la petició d'un segon ginecòleg per a l'Hospital Lleuger de Cambrils

El sindicat sanitari USITAC elevarà la seva reclamació a la conselleria de Salut de la mà del grup parlamentari de Ciutadans

Creixen les veus a favor de recuperar el segon ginecòleg a l'Hospital Lleuger de Cambrils. El sindicat sanitari USITAC fa temps que reclama incorporar més personal mèdic al servei de ginecologia, que en l'actualitat disposa d’un únic especialista que presta atenció mèdica quinze hores a la setmana. A finals del 2013 es va jubilar un dels dos ginecòlegs que atenia al centre cambrilenc i des d'aleshores es manté el servei amb un únic metge.

Recullen 1.500 signatures per demanar la recuperació d'un segon especialista

El clam que va fer USITAC el passat mes de maig, arribarà ara al Parlament de Catalunya de la mà del grup de Ciutadans. Aleshores, el sindicat va engegar una recollida de signatures que ha rebut el suport d'unes 1.500 persones per demanar la recuperació del segon especialista de la Unitat d'Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva de l'Hospital Lleuger.

Després de reunir-se amb membres d'USITAC i amb la diputada Maialen Fernández, el portaveu del grup municipal de Cs a l'Ajuntament de Cambrils, Juan Carlos Romera, considera prioritari recuperar aquesta plaça, «ja que ara mateix es desvien consultes a Reus», afirma. 

Per la seva banda, la diputada Fernández ha assegurat que «tot i la gran feina que realitzen les matrones, s'estan derivant dones a Reus perquè l'especialista no pot atendre tots els casos». La diputada taronja creu que «la situació actual demostra que cal recuperar el segon ginecòleg», amb la qual cosa «demanarem a la conselleria de Salut que ho faci amb la màxima urgència».


Comentaris