Segueix la recerca de l'home de 84 anys desaparegut ahir dimecres a Cambrils

La Policia Local organitza els veïns i veïnes voluntaris en grups de cinc persones i els assignen zones on rastrejar
José García Martínez, de 84 anys | Cedida

 

 

S'intensifica la recerca de José García Martínez, l’home de 84 anys desaparegut ahir dimecres, 20 de març, a Cambrils. Avui dijous, després d’unes primeres hores sense resultats positius, l’operatiu s’ha ampliat amb més patrulles de la Policia Local i els Mossos d’Esquadra, i la col·laboració dels Bombers de la Generalitat, la Guàrdia Civil i diversos grups de voluntaris.

 

El Centre Cívic Nou Cambrils, punt de trobada

Serveis d’emergència i ciutadania estan rastrejant diverses finques properes al domicili de l’home, i el punt de trobada establert per la Policia Local és el Centre Cívic de Nou Cambrils, al passatge 5, número 12. Allà, el cos cambrilenc organitza els veïns i veïnes en grups de cinc persones i els assignen zones on buscar. De moment, ja s’hi han presentat unes 35 persones voluntàries.

 

 

 

L'home, a indicis d'alzheimer, s'hauria perdut

García, amb indicis d'alzheimer, va desaparèixer ahir dimecres a la mateixa zona de Nou Cambrils. L'home, vestit amb pantalons texans, un jersei verd, una gorra o boina negra i un bastó, va sortir de casa seva a quarts de deu del matí, però no hi va tornar.

 

Alguns veïns l'haurien vist sortir d'un bar del barri cap a les onze però, des de llavors, se li ha perdut la pista. La família creu que s'hauria perdut a causa de la malaltia i en va difondre diverses fotografies a través de les xarxes socials.

 

 

La família demana ajuda a la ciutadania

La família demana que qualsevol persona que reconegui el José García es posi en contacte amb els Mossos d'Esquadra, el telèfon d'emergències 112 o amb ells mateixos, a través del 638 877 257.

 

 

També et pot interessar: