Les tempestes deixen 7.500 abonats sense llum al Camp de Tarragona

El Baix Camp i el Tarragonès són, ara per ara, les comarques afectades per aquesta incidència
Imatge d'arxiu d'una espelma per fer llum | TarragonaDigital.com

 

Les condicions climatològiques que està vivint avui el Camp de Tarragona ja es fan notar en algunes localitats. Concretament, 6.000 domicilis de Cambrils estan sense llum des de dos quarts de sis a causa d’aquestes fortes tempestes.

 

Segons Protecció Civil, es preveu que la companyia elèctrica restableixi el servei a les 20.00 hores de la tarda, amb la qual cosa els afectats poden estar una mica més de dues hores sense llum a conseqüència dels forts ruixats d’aigua.

 

 

Segons fonts de TarragonaDigital, el municipi del Morell també està patint un problema similar al de la manca d'electricitat de Cambrils. Alguns habitants de la zona assenyalen a aquest diari que els pisos estan «sense potència elèctrica» i que la meitat dels serveis estan «inactius». En total, segons fonts oficials, 1.517 usuaris d'aquest poble del Tarragonès es troben sense servei.

 

Ferit per culpa d’un llamp mentre treballava a Reus

Un llamp ha impactat aquest matí en una grua al carrer Tivissa de Reus prop de les onze del matí, ferint un home d’uns 40 anys que estava treballant en la construcció d’uns xalets adossats a la zona nord de la capital del Baix Camp en aquell mateix moment.

 

L’home era qui portava la grua de la construcció quan el llamp ha caigut sobre la grua i l'ha irradiat, ferint-lo. Dues ambulàncies del SEM han anat fins al lloc dels fets per tal de traslladar l’home a l’Hospital Sant Joan de Reus amb caràcter de ferit menys greu o moderat. El SEM ha rebut l’avís d’aquest accident a les 11.12 hores del matí d’aquest divendres.

 

Malgrat l'ensurt, la víctima ha estat capaç d'abandonar l'obra pel seu propi peu i també ha pujat ell sol a l'ambulància que l'ha traslladat a l'Hospital Sant Joan de Reus per avaluar de manera més segura els danys ocasionats per l'impacte del llamp, ja que l'home podia tenir ferides internes al braç. El so del llamp ha estat molt contundent i també desprenia una llum notable. De fet, s'ha pogut sentir des de gairebé tots els racons de Reus. 

 

La llum al Morell torna cap a les vuit del vespre

Protecció Civil, a través de les seves xarxes socials, ha informat sobre el restabliment del subministrament elèctric al municipi del Morell. Concretament, la llum ha tornat al poble cap a les vuit del vespre d'avui divendres, 17 d'agost.