Imatge d'arxiu del Carnaval de Cambrils

Suspès el Carnaval de Cambrils a causa de la pandèmia

L'actual situació sanitària i la pròrroga de les restriccions han confirmat, definitivament, la cancelació

La Nit d’Artistes de Cambrils (NAC) i el Departament de Festes de l’Ajuntament de Cambrils han suspès les festes de Carnaval arran de la pandèmia de la Covid-19, segons ha informat el consistori. L’evolució de la crisi sanitària ja va motivar que els organitzadors no es plantegessin tirar endavant les celebracions, però la pròrroga de les restriccions per contenir l’avanç dels contagis confirma definitivament la suspensió del Carnaval.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Els responsables de la festa tampoc tenen previst fer cap activitat de petit format ni virtual, tot i que no descarten la realització d’algun vídeo o acció a les xarxes socials, de manera oficiosa. Més enllà del Carnaval, queden suspesa la desfilada dels Tres Tombs i la festa major d’hivern perquè no es poden garantir les mesures de seguretat, ja que són actes multitudinaris.

Cal recordar que, justament, el Carnaval va ser el darrer acte que es va realitzar de manera ‘normal’ dins del calendari festiu de Cambrils, escasses setmanes abans del confinament del mes de març de 2020.