Restablerta la circulació ferroviària entre Tarragona i l'Hospitalet de l'Infant

Tècnics d'Adif acaben de reparar la catenària de matinada
Imatge d'arxiu d'un tren de Mitja Distància de Renfe. | Cedida

 

ACTUALITZACIÓ 05/11/19 7.42 h

La circulació ferroviària entre Tarragona i l'Hospitalet de l'Infant ha quedat restablerta després que tècnics d'Adif hagin acabat de reparar la catenària de matinada. Dos trens van quedar aturats dilluns al vespre entre Tarragona i Mont-roig per una avaria en les instal·lacions, que afectava la línia R16 i els serveis de Llarga Distància del Corredor Mediterrani.

 

Finalment van poder seguir cap a Barcelona i cap a València, en el cas de l'Euromed. Renfe va establir un servei alternatiu per carretera entre Tarragona i l'Hospitalet per als regionals i entre Tarragona i l'Aldea per als serveis de Llarga Distància.

 

 

NOTÍCIA 04/11/19 20.49 h

Nou incident a la xarxa ferroviària de les comarques tarragonines. La línia R16 ha vist com la circulació per les seves vies està interrompuda a causa d'una incidència en les instal·lacions del subministrament elèctric. Concretament, el tram en què s'ha vist afectat és entre Cambrils i Tarragona.

 

A causa d'aquesta incidència, hi ha un total de tres combois de la línia R16 afectats. Un tren amb sortida a Tortosa en sentit Barcelona, el qual s'ha quedat aturat entre PortAventura i Tarragona. 

 

Un altre comboi afectat és el que sortia de l'Arboç amb destinació Salou i s'ha quedat parat a Tarragona. El darrer tren sortia de Barcelona amb destinació Tortosa i Vinaròs, el qual està aturat a Sant Vicenç de Calders.