Foment reforça el talús de l'A-7 que va patir una esllavissada durant els aiguats d'octubre

Els treballs, al costat de l'entrada a la Cooperativa Agrícola, quedaran enllestits aquest divendres 29 de novembre
Els treballs han permès reforçar la seguretat amb la construcció d'un nou mur de pedra en el lateral de la sortida de l'A-7 de Cambrils-Montbrió, al costat de la Cooperativa. | I. Alcalá

 

Continuen les tasques per refer els desperfectes ocasionats pels aiguats del passat 22 d'octubre a Cambrils. Aquest divendres, 29 de novembre, el ministeri de Foment enllestirà les feines de reparació del talús que es va despendre a un lateral de la sortida de l'autovia A-7 que enllaça amb la Cooperativa de Cambrils i la carretera de Montbrió.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Es reforça el terreny que es va desprendre amb un nou mur de pedra

Segons ha informat la Policia Local de Cambrils, les obres de reparació que es van engegar fa unes setmanes es troben ja en la recta final i el camí reobrirà al trànsit aquest divendres. L'actuació, a més de refer el terreny que va patir l'esllavissada, ha servit per reforçar la protecció del talús amb la construcció d'un nou mur de pedra.

 

Imatge de l'esllavissada que es va produir al talús de la sortida de l'A7, sota la rotonda de la Cooperativa de Cambrils. | I. Alcalá

 

Un cop enllestits aquests treballs, la pròxima setmana començaran les tasques per reparar un altre talús afectat pels aiguats de fa un mes. Aquesta vegada, es tracta d'un tram que es va despendre al Camí de Mont-roig. Aquesta actuació provocarà talls puntuals en la circulació per aquest camí rural i el pas de vehicles estarà regulat per operaris mentre duri l'obra.

 

D'altra banda, aquesta mateixa setmana l'Ajuntament de Cambrils s'ha fet càrrec de la retirada de la passarel·la de vianants ensorrada per la crescuda de la riera d'Alforja la nit del 22 d'octubre. En aquest cas és el consistori qui ha de fer front a la despesa de reconstruir la meitat del pont que va endur-se la força de l'aigua. Cal recordar que l'Ajuntament ha xifrat en més d'un milió d'euros els danys ocasionats pels aiguats al municipi.