Una de les plataformes aquàtiques més grans de la Costa Daurada estarà a Tamarit

Es tracta d'un parc aquàtic inflable de gairebé 1.000 metres quadrats, la plataforma estarà disponible cada dia al llarg de la temporada d'estiu
Aquesta serà la plataforma aquàtica que s'instal·larà a la costa de Tamarit durant tot l'estiu   | Cedida
 

 

Durant aquesta temporada d'estiu, la platja de Tamarit comptarà amb un nou atractiu turístic, una plataforma aquàtica a la vora del castell. La plataforma estarà operativa a partir del pròxim dissabte, 15 de juny i romandrà oberta durant tot l'estiu a la platja de Tamarit, a més, serà una de les més grans de la Costa Daurada. Després de mesos de gestions i permisos, el Tamarit Beach Resort ha confirmat que en els pròxims dies s'instal·larà un dels parcs aquàtics més grans de la Costa Daurada. 

 

1.000 metres quadrats de plataforma amb diferents illes 

La plataforma estarà disponible a partir del pròxim 15 de juny fins al 15 de setembre i el seu horari d'obertura serà de 10.00 hores a 19.00 hores cada dia de la setmana. L'edat mínima per poder accedir a l'atracció aquàtica és de 6 anys i, a més, compta amb un sistema d'accés especial (SUS) perquè els usuaris puguin escalar la plataforma i accedir-hi amb més facilitat, així doncs, és una instal·lació pensada per a grans i petits. La plataforma ocuparà uns 1.000 metres quadrats i estarà formada per diferents illes connectades entre elles amb diferents proves i jocs al llarg de tot el recorregut. Existeixen fins a quatre zones diferents amb els seus respectius nivells de desafiament. 

L'edat mínima per accedir a la plataforma aquàtica és de 6 anys, compta amb un recorregut amb relleus  | Cedida
 

 

Potenciar el turisme de Tamarit 

La plataforma Sports Park XL compta amb més de 30 articles diferents en la seva construcció i presenta un aforament màxim de 70 persones per hora que aniran rotant al llarg del dia. Aquest parc aquàtic inflable es posiciona com una alternativa per a totes aquelles famílies que hagin anat a passar les vacances a Tamarit o a prop de Tamarit. En aquest context, el Director General d'Operacions del Tamarit Beach Resort, Andrius Genys, afirma que «és una inversió necessària per oferir un plus als nostres clients. Volem potenciar Tamarit com a destinació estrella de la Costa Daurada i Catalunya». 

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris
Rosa
Serà gratuït ?? Sinó es així , quin cost tindrà ???
Mercedes
¿Quién ha dado los permisos para instalar esa plataforma en un espacio protegido?
Núria
Podeu posar la ubicació?
Montserrat
Això és un disbarat ecològic ! A qui no li agradi la mar tal com és, que se' n vagi a la mateixa ntsnya !
Cristina
Preu i ubicacio??
Pep
Necessitat per oferir un plus sls nostres clients,? Tindrà barra! Necesditat d'omplir-me les butxaques a canvi d'embrutar el paisatge natural que tenim! A qui ha donat permisos per tan gran animalada que es calci! Tan de bo hi hagi molta gent conscient i aturin aquest horrible negoci. Les diversions d'aventura a Port Aventura. A la platja de Tamarit ja hi ha prou amb voler privatitzar la platja els del camping!
Laura
És una aberració! Em sembla indignant que montin algo aixi en un entorn tant bonic i en ple parc natural. Hauria d’estar prohibit! Allà no hi volem això
JOFRE
Lamentable!!!!
Mari Carmen Sanchez
Lamentable!
David Bartra
Una platja amb un sol accés i sense lloc per aparcar. S'ha fet un estudi d'impacte ambiental?
josep
hola
Pere
Hola Josep!!