NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!
Aglomeració sense distància de seguretat

Salou tanca les polèmiques discoteques que van ser desallotjades per excés d'aforament

L'alcalde del municipi fa una crida «a la col·laboració i a la responsabilitat personal i col·lectiva de tothom»

L’Ajuntament de Salou ha ordenat el tancament de tres locals d’oci nocturn per incompliment de les normes i mesures de protecció dictades per les autoritats sanitàries, per tal de prevenir el risc de transmissió i afavorir la contenció de la infecció per COVID-19. La notícia s'ha conegut aquest dijous, 9 de juliol. 

El batlle salouenc, Pere Granados, ha manifestat que «donant compliment a la llei, no podem tolerar el desenvolupament de cap activitat que incompleixi les normes sanitàries que tenen com a objectiu preservar la salut de les persones, que és un dret prioritari que requereix ser protegit». Amb aquestes afirmacions, Granados ha fet referència a les polèmiques imatges d'aglomeracions de gent, aquest cap de setmana, al voltant de la zona de discoteques, al carrer Carles Buïgas. Les xarxes van esclatar d'indignació quan van començar a córrer vídeos de l'interior d'un dels locals, el Tropical, amb gent sense mascareta i sense respectar la distància de seguretat. 

Tot i la problemàtica sorgida al centre del municipi, Pere Granados ha volgut llançar un missatge de confiança i ha declarat que «els locals i establiments de Salou actuen amb total responsabilitat i respecte a les normes i mesures de seguretat i protecció, als quals aprofito per agrair la seva col·laboració per a un Salou sa, segur i sostenible». 

Un problema recurrent

La contundent decisió de l'alcalde de Salou ha arribat quan fa més d'una setmana, a finals del mes de juny, que es va fer pública la situació que es viu al carrer Carles Buïgas, en concret a la discoteca Tropical. Les imatges que van córrer per les diferents xarxes socials mostraven una gran multitud de persones que no respectaven les distàncies de seguretat i, a més a més, anaven sense mascareta.

El primer cap de setmana de juliol, es van tornar a repetir les imatges d'aglomeracions de gent, sense complir les normes de seguretat sanitària, i la policia local de Salou, conjuntament amb els Mossos d'Esquadra, va procedir a desallotjar el local. Aquesta intervenció va provocar que la propietat del local, a través de la patronal d'oci nocturn, FECASARM, denunciés una suposada «persecució policial» en contra dels seus interessos


Comentaris

envia el comentari