Vila-seca repartirà prop de 700 targetes per comprar menjar entre els escolars amb beca menjador

Les targetes moneder es repartiran entre aquest divendres 27 i dissabte 28 de març
La Generalitat reparteix targetes carregades amb 40 euros entre els alumnes que disposin de beca menjador. | Cedida

 

L'Ajuntament de Vila-seca ha rebut aquest dijous 26 de març les targetes moneder per a les famílies que tinguin fills que gaudeixin d'una beca menjador aquest curs. Aquestes targetes estan carregades amb 40 euros i serviran per a la compra d'aliments de primera necessitat durant el temps que els centres escolars segueixin tancats per la crisi del coronavirus.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

L'Ajuntament distribuirà un total de 685 targetes entre divendres 27 i dissabte 28 de març

Cal recordar que és la Generalitat qui atorga aquestes targetes moneder, que les ha fet arribar directament al Consell Comarcal del Tarragonès, organisme que gestiona els ajuts individuals de menjadors, i ara els consistoris les repartiran entre les famílies. Segons ha informat l'Ajuntament de Vila-seca, al municipi corresponen un total de 685 targetes que es distribuiran entre aquest divendres 27 i dissabte 28 de març.

 

De moment, les targetes moneder estan carregades per a dues setmanes, amb un import de 40 euros, la qual cosa equival a deu dinars —4 euros al dia—. Mentre la situació l'alarma sigui vigent i les escoles estiguin tancades, la targeta es carregarà de forma automàtica cada setmana. D'aquesta manera, les famílies podran utilitzar-les per comprar aliments en qualsevol establiment.