Imatge de l'exterior de l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca

L'Auditori Josep Carreras de Vila-seca prepara 13 espectacles a la temporada de tardor

Es recuperaran concerts cancel·lats durant aquesta primavera|L'auditori ha adaptat les instal·lacions per prevenir riscos de contagi

La temporada de tardor de l'Auditori Josep Carreras  de Vila-seca  començarà aquest divendres, 9 d'octubre, amb l'actuació de  Lina Tur  i  Dani Espasa, que oferiran el seu concert de música clàssica sota el nom de 'Bach i Händel, una trobada'. Una oportunitat de conèixer dos intèrprets que estan presentant el seu disc arreu d'Europa i el món.

Es tracta d'una temporada que durarà fins al  28 de desembre amb el concert de la Jove Orquestra Intercomarcal, de Manuel Ortega, i que com a novetat inclou aquells  concerts i espectacles que no es van poder celebrar la  passada primavera a causa de la crisi de la  Covid-19.

La presidenta de la Fundació Auditori Josep Carreras, Àngels Poblet, ha destacat «el compromís de l’entitat amb la música i els artistes és remarcable, ja que hem programat novament cadascun dels concerts cancel·lats a causa del confinament. En aquesta temporada, més que mai, l’AJC dona suport als intèrprets i aposta per continuar sent un espai de referència musical  al país».

Varietat d'estils per a tots els gustos

Durant els  13 concerts que han estat programats per a la temporada de tardor, es podrà gaudir d'una gran varietat d'estils, com ara la música clàssica, el jazz, el flamenc i la música infantil.

Per altra banda, enguany es compleixen quatre efemèrides importants que l'Auditori celebrarà amb quatre concerts especials. Es tracta dels 250 anys del naixement de Beethoven, els 20 anys de l’Orquestra de la URV, els 10 anys del Quartet Gerhard i, per últim, els 40 anys del Conservatori de Música de Vila-seca.

Adaptació de les instal·lacions

L’Auditori Josep Carreras ha modificat la distribució dels seients, per tal de complir amb les mesures sanitàries contra el coronavirus, dictaminades per les autoritats sanitàries. La nova distribució respecta la separació d'una  butaca entre cada persona i intercala les fileres, de manera que al voltant de cada assistent no hi haurà ningú proper.

L’Auditori obrirà les instal·lacions i l’accés a la sala una hora abans  de cada concert per facilitar l’accés esglaonat a l’Auditori i a la sala de concerts. Es procedirà a la presa de la temperatura abans d’accedir a l’Auditori Josep Carreras i hi haurà gel hidroalcohòlic  per a la neteja de mans.

Totes les actuacions de la temporada

 • Dijous 8 d’octubre a les 21 hores, Lina Tur i Dani Espasa. 'Bach i Händel, una trobada'
 • Divendres 30 d’octubre  a les 21 hores, Ensemble o Vos Omnes. 'Josquin'
 • Divendres 6 de novembre  a les 21 hores, Daniel Claret i Àlex Martínez. 'Les 5 sonates per a violoncel i piano de L. Van Beethoven'
 • Diumenge 8 de novembre a les 19 hores, Kebyart Ensemble. 'Lectures différentes'
 • Dissabte 14 de novembre  a les 21 hores, Martirio i Chano Domínguez. 'A bola de nieve'
 • Divendres 20 de novembre a les 21 hores, Trio Beethoven: Susana Uruén, David Blay i Núria Ruera
 • Diumenge 22 de novembre  a les 19 hores, Ramon Humet i Sílvia Vidal. 'Ressonàncies del silenci'
 • Dissabte 28 de novembre a les 19 hores, Albert Guinovart i l’orquestra de la URV
 • Diumenge 29 de novembre  a les 18 hores, Dàmaris Gelabart. 'Són Feliç'
 • Divendres 11 de desembre  a les 21 hores, Kammart Ensemble: 'La història del soldat'
 • Divendres 18 de desembre  a les 21 hores, Quartet Gerhard: 'El silenci entre les notes'
 • Dissabte 26 de desembre a les 19,30 hores, Coral Nova Unió i orquestra Häendel. 'Concert Sant Esteve'
 • Dilluns 28 de desembre a les 19,30 hores, Jove Orquestra Intercomarcal i Kebyart. 'Un conte de Nadal'