GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Breus escapades per la Costa Daurada: la nova aposta turística del territori

La Diputació de Tarragona agrupa una vintena de propostes per desestacionalitzar el turisme al territori
 
Fragment de la portada del nou catàleg | TarragonaDigital.com

 

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona treballa en una nova aposta per desestacionalitzar el turisme de la Costa Daurada i fomentar el seu atractiu més enllà dels mesos de sol i platja. La institució ha configurat un nou catàleg amb gairebé una vintena de propostes d'escapades turístiques breus, de no més de 24, 48 o 72 hores, per incentivar l'interès de nous visitants més enllà de l'oferta habitual. Són un total de 17 opcions de rutes diferents al territori, i que en total contenen gairebé una setantena d'activitats diferents.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

La voluntat del Patronat de Turisme és insistir en la diversitat d'atractius culturals que amaga la Costa Daurada, i s'adreça, especialment a visitants de proximitat de Catalunya, el País Valencià, l'Aragó, Navarra o el País Basc. La diversitat d'opcions abasta propostes molt diverses, amb rutes temàtiques en funció del potencial que caracteritza cadascuna: gastronomia, natura, món nàutic, cellers modernistes o indrets declarats Patrimoni Mundial de la Humanitat, entre d'altres.

 

La Costa Daurada vol obrir-se molt més enllà de l'etiqueta de sol i platja

 

La Costa Daurada va aconseguir un 80% d'ocupació durant el darrer pont de desembre | ACN

 

El nou catàleg, que s'anomena 'Costa Daurada 24, 48 i 72 hores', és una de les grans apostes del Patronat de Turisme per difondre i promocionar els atractius locals més desconeguts. Estan pensades com unes experiències familiars, per a amics o en parella, i per això se centren en rutes concretes, de curta durada, tant en la zona d'interior com en el litoral del territori, i dissenyades per a qualsevol època de l'any.

 

Si bé el gruix dels destinataris seran turistes de proximitat, també s'han configurat algunes opcions concretes per a turistes de més llarga estada, amb propostes elaborades i atractives en un total de set idiomes.

 

També et pot interessar