Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Ajornen per tercera vegada el primer judici del cas Torredembarra: ara, fins al gener de 2020

ÚLTIMA HORA

Mor sobtadament Josep Rabascall, alcalde de Maspujols

La Vandekames de Vandellòs ja ha obert el període d'inscripcions

El conegut esdeveniment de muntanya celebra la seva vuitena edició a Vandellòs el 3 i 4 d'agost
Imatge d'arxiu de la Vandekames | Jordi Santacana

 

Ja és possible apuntar-se a la Vandekames, l'esdeveniment esportiu de muntanya que enguany celebra la seva vuitena edició a Vandellòs els dies 3 i 4 d'agost. Aquells que vulguin participar, s'han d'inscriure a la web www.vandekames.com abans del 27 de juliol, encara que és recomanable fer-ho aviat perquè es poden esgotar els dorsals disponibles. 
Vandekames comptarà amb les dues ja tradicionals curses de muntanya. La negra, de 24,730 quilòmetres amb un desnivell positiu de 1.414 metres i la roja, de 17,860 quilòmetres amb un desnivell positiu 935 metres. 
 
A més, també hi continuaran presents les dues caminades no competitives; la blava, d'11,870 quilòmetres amb desnivell de 614 metres i la groga, de 8,220 quilòmetres amb un desnivell positiu de 333 metres, amb nous recorreguts. 
 

Una cronoescalada, novetat a la Vandekames de Vandellòs

Aquest any hi haurà una novetat especial, una cronoescalada que puntuarà en el nou Circuit de KV del Camp de Tarragona. S'anomena 'VandevertiKal' i tindrà un recorregut de 1,680 quilòmetres amb un desnivell positiu de 343 metres. De fet, amb aquesta crono es dóna el tret de sortida a la Vandekames el divendres 3 d'agost a les 20 hores. La resta de proves es fan el dissabte 4 d'agost a partir de les 17:30 hores, mentre que les infantils, anomenades 'Vandekids' tindran lloc a les 20 hores.
 
Imatge de la Vandekames 2017 a Vandellòs | Jordi Santacana

 

La plaça Drs. Gil Vernet de Vandellòs serà el punt de partida de totes les curses i caminades, mentre que la zona del pavelló poliesportiu i del camp de futbol seran els punts d'arribada, on tindran lloc les curses infantils i on se servirà un sopar per a tots els participants. Tots aquells que s'hi apuntin podran tenir una camiseta de regal i banyar-se a la piscina del poble amb els seus acompanyants. 
 

Feina de neteja i manteniment de les zones de la Vandekames

D'altra banda, la brigada municipal de Medi Natural porta mesos fent tasques de manteniment i neteja dels camins i senders per on passarà la Vandekames. Els treballs han tingut el seu focus principal a la zona de la Mola de Fatxes, de la Figuerola i de la Mola de Genessies. S'han netejat també els passos de la canonada de la carretera C-44 i s'ha fet més fàcil l'accés a algunes àrees perquè es pugui actuar de la millor manera en cas d'emergència. Els caçadors i els senderistes es beneficiaran també d'aquestes millores. 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris