Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant es preparen per la revetlla de Sant Joan

Música, ball, sopars populars i el correfoc és el que ofereixen els municipis de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant per celebrar la revetlla de Sant Joan
Imatge d'arxiu del correfoc infantil de la Festa Major de Vandellòs | Isma
 

Els municipis de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant engeguen motors per celebrar el la revetlla de Sant Joan el diumenge 23 de juny. En els dos municipis es realitzaran diversos actes amb motiu de la festa catalana que dóna pas a l'inici de l'estiu. El sopar popular, el correfoc per part dels diables i el concert seran els actes principals d'aquest diumenge de revetlla.

 

Els actes de la nit de Sant Joan a l'Hospitalet de l'Infant

A l'Hospitalet de l'Infant la revetlla de Sant Joan començarà amb el tradicional Sopar Popular, que tindrà lloc a la plaça del Coll de Balaguer. A partir de les 21.00 hores els comensals podran començar a sopar i en finalitzar, hi haurà coca de Sant Joan i cava per a tothom. Seguiment es donarà inici al correfoc que a partir de les 22.00 hores començarà a la plaça del Pou i anirà recorrent els carrers del poble fins a arribar a la plaça del Coll de Balaguer, on allà finalitzarà i on després hi haurà un Aquelarre a càrrec del Grup de Teatre 'Quo Vadis'.

 

Més tard, a les 23.30 hores, s'iniciarà la Revetlla de Sant Joan a la plaça Coll de Balaguer on animaran la festa l'Orquestra 'Anònima'. Tots aquests actes estan organitzats per l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant i la Comissió de Festes de l'Hospitalet de l'Infant i compten amb la col·laboració del Ball de Diables de l'Hospitalet de l'Infant i el Grup de Teatre 'Quo Vadis'

 

Els actes de la nit de Sant Joan a Vandellòs

Pel que fa al municipi de Vandellòs, la revetlla també començarà amb el tradicional Sopar Popular que començarà a les 21.30 hores a la plaça Drs. Gil-Vernet, durant el sopar també es realitzarà un ball que anirà acompanyat de l'orquestra 'Nueva Samurai'. Aquest acte està organitzat pel Centre Cultural Esportiu i Recreatiu de Vandellòs (CCERV) i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant. Per assistir al sopar es necessita un tiquet de menjar que es pot comprar a l'Agrobotiga de Vandellòs fins al pròxim 20 de juny. 

 

També hi ha una altra opció per passar la nit de Sant Joan a Vandellòs, en aquesta ocasió organitzada per l'Associació de Joves de Vandellòs. Es tracta d'un altre sopar a la fresca, però en aquest cas s'ha d'anar vestit de blanc perquè és una festa Eivissenca. El sopar se celebrarà al Pati el Taverna (local dels joves) a partir de les 21.30 i també es necessiten tiquets que es poden comprar a l'Agrobotiga de Vandellòs fins al 19 de juny.