Imatge de la piscina municipal de Vandellòs discover

Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant tanca les instal·lacions esportives fins al 2 de novembre

El consistori ha pres la decisió responent a les recomanacions de l'Àrea Bàsica de Salut, que alerten de l'augment de contagis al municipi

L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant ha decidit tancar les instal·lacions esportives fins al pròxim 2 de novembre, per frenar l'augment de casos positius de coronavirus. Des d'ahir, 26 d'octubre a les tres de la tarda, les instal·lacions esportives del municipi han tancat les portes fins, almenys, dilluns que ve.

L'alcalde del municipi, Alfons Garcia, ha informat que aquesta situació es perpetuarà o no en funció de com evolucioni la pandèmia. El passat dimarts, 20 d'octubre, l'ajuntament ja va suspendre les activitats del cicle tardor-hivern de l'Àrea d'Esports.

Suspensió d'activitats esportives, tota precaució és poca

Les classes de tenis, pàdel, natació, handbol, bàsquet, futbol sala i gimnàstica de manteniment van quedar suspeses, així com les classes de natació que s'oferien als alumnes de les escoles del municipi en horari lectiu, compreses en el marc del Pla municipal d'esport a l'escola.


Per altra banda, també s'han ajornat les competicions i entrenaments esportius als equipaments municipals. Només resten oberts els gimnasos municipals, la piscina municipal coberta; i les activitats dirigides que es feien fins ara als equipaments esportius, complint amb els protocols sanitaris marcats per la Generalitat.


Les pistes municipalsde raqueta també es podien reservar fins ara, però des d'ahir, també han quedat clausurades. El consistori recorda que des del 20 d'octubre resten tancades les instal·lacions esportives a l'aire lliure, ja que les mesures de la Generalitat de Catalunya ordenen el tancament d'aquests espais no supervisats.


L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant ha pres aquesta decisió, ateses les recomanacions de l'Àrea Bàsica de Salut Vandellòs- l'Hospitalet de l'Infant de reduir al màxim l'activitat i extremar les precaucions de seguretat davant l'augment de contagis al municipi.


Per ara, les instal·lacions esportives només podran ser utilitzades pels centres educatius i els seus serveis complementaris.


Comentaris