Vandellòs II substitueix l'estator del generador

La central nuclear ha incorporat 44 modificacions físiques i 18 sustitucions de components durant una parada de càrrega de combustible
La central nuclear de Vandellòs II, en una imatge d'arxiu. | Tarragona Digital

 

La central nuclear Vandellòs II ha substituït l'estator del seu generador principal durant la 22ª parada de recàrrega de combustible que es va realitzar el passat divendres 20 de juliol i es van portar a terme prop de 10.000 tasques de manteniment i millora.
 
Durant el temps de parada, s'han efectuat 44 modificacions físiques i 18 canvis de components a conseqüència de la previsió d'antiguitat dels materials. 
 
Els treballs es van fer sota la planificació prevista i la central es va tornar a connectar a la red elèctrica a les 22.09 hores del passat divendres, un cop totes les operacions enllestides i esperant per la 23ª parada. 
 

Vandellòs adquireix material clínic per als consultoris locals

L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant ha adquirit també en els darrers dies diversos tipus de materials per facilitar la tasca dels professionals de l'Àrea Bàsica de Salut (ABS) de la localitat. Prop del 90% de les compres han estat finançades gràcies a una subvenció de més de tres milions i mig d'euros que la Diputació de Tarragona els ha atorgat per tal de millorar els consultoris mèdics de la localitat. 

 

Noves cadires i una pissarra pels consultoris de Vandellòs

Amb els 292 euros del consistori i la subvenció de la Diputació, s'han canviat les cadires de les consultes per altres de noves i s'ha comprat una pissarra per utilitzar a les sessions de formació setmanals del grup de preparació al part i el grup de suport a l'alletament matern. 
 
Per últim, el consistori de Vandellòs també ha obert una convocatòria per a trobar dos agents de Policia Local. Tot aquell que estigui interessat a participar té temps de presentar la sol·licitud fins el proper dia 7 d'agost. Es poden presentar les instàncies físicament a les oficines municipals d'atenció ciutadana (OMAC) i a la seu electrònica de l'Ajuntament.