NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!
El concert combina instruments tradicionals amb un estil d'intepretació propi

Vila-Seca acollirà el concert 'Dues Cultures i una ànima: Soubugen i Adriana Alcaide'

El pròxim divendres 15 de març se celebrarà el concert a l'Auditori Josep Carreras

El pròxim divendres 15 de març, l'Auditori Josep Carreras de Vila-Seca acollirà el concert 'Dues Cultures i una ànima: Soubugen i Adriana Alcaide'. La característica principal d'aquest és la combinació de la música i instruments tradicionals japonesos amb un estil d'interpretació propi i original. A l'escenari trobarem a Hisao Suginaka al shamisen, Yuko Sarya amb la veu i dansa estil Nihon Buyou i a Adriana Alcaide, violinista catalana, que serà l'encarregada d'acompanyar als artistes japonesos.

El concert barrejarà aspectes d'allò més tradicionals amb la modernitat característica dels artistes. Així doncs, endinsaran al públic oient en un món que no els resultarà del tot desconegut, però sí innovador i interessant. Els tres artistes col·laboren des de ja fa 4 anys, sumant diverses gires a través del Japó i de Catalunya. 

Artistes de llarga trajectòria musical

La catalana Adriana Alcaide, violinista professional, ha participat en projectes musicals en els quals han format part reconeguts artistes com l'European Barroque Orchestra, l'Arpeggiata, Concerto Amsterdam, Berlin Baroque, Ultrecht Baroque Consort, Ludovice Ensemble, Al Ayre Español, Orquesta Barroca de Sevilla, Christina Pluhar, Roy Goodman, Andrew Manze Eduardo López Banzo, Monica Huggett i Jordi Savall.

Soubugen és un projecte musical creat per Hisao Suginaka i Yuko Sarya. Ambdós són professionals del món de la música i de diferents disciplines que l'acompanyen. Així doncs, els artistes s'han endinsat en la cultura japonesa per a transmetre al seu públic aspectes amb un fort arranjament cultural al seu territori i que, alhora, els permetin fer volar la seva imaginació cap a terrenys musicals i artístics desconeguts.

Compra les teves entrades

El concert tindrà lloc el divendres 15 de març a les 21.00 hores. Les entrades es poden comprar de manera anticipada punxant sobre aquest enllaç pel preu de 10 euros. Pels que ho prefereixin, també les podran adquirir presencialment al vestíbul del mateix Auditori Josep Carrerasdes d'una hora abans del concert, o bé els dies anteriors al concert a la secretaria del Conservatori.