Torna La Terrasseta per Santa Tecla: Preus populars i gratuïtat per a menors de 10 anys

L'edició de 2023 ja ha venut un 75% dels abonaments i continua la venda d'entrades individuals

Imatge d'una edició anterior de La Terrasseta
Imatge d'una edició anterior de La Terrasseta | Cedida
06 de setembre del 2023
Actualitzat el 25 de març del 2024 a les 11:43h

Torna La Terrasseta durant el primer cap de setmana de les festes de Santa Tecla de Tarragona. Del 14 al 17 de setembre, el festival feminista de música independent, cinema i arts de carrer vol reivindicar el talent de les dones i la necessitat de veure-les més dalt dels escenaris. 

La programació, que com sempre tindrà lloc al Parc Saavedra, ofereix un total de 18 propostes artístiques entre concerts, circ, cinema a la fresca, xerrades i activitats de cultura transformadora, on el 70% de les produccions són liderades per dones o persones dissidents. A més, com cada any, no faltarà l’espai per als sopars de Foodtruck. 
 

Joan Garriga, un dels plats forts

Joan Garriga serà un dels plats forts de La Terrasseta, de la mà de la seva nova banda al complet, El Mariatxi Galàctic. A més, en l’apartat de grups emergents més nostrats actuaran Cookah P & Boom Boom Fighters, que han aparegut a l’escena musical catalana per revolucionar les pistes de ball i el sound system. El festival també aposta per artistes del territori com ara Meli Perea des de les Terres de l'Ebre i Les Testarudes amb membres del Camp de Tarragona.
 

Imatge d'una edició anterior Foto: Cedida

 


El circ contemporani, per la seva banda, tindrà protagonisme amb un total de 3 espectacles per al públic familiar, amb la companyia Sempre arriba amb C'est pas possible! (Galicia), el circ de Maite Guevara, iQue buen dia!, i el diumenge serà el 3r Cabaret Terrasseta presentat per José Luis amb actuacions de 4 artistes.

No hi faltarà la cartellera de cinema a la fresca: Knives out i The favourite. 
 

 

Entrades a preus populars

Les entrades són a la venda des del passat mes de juny a un preu popular d’entre 2 i 4 euros al web www.laterrasseta.com, així com l’abonament complet a 10 euros, que permet l’accés al recinte a totes les activitats durant tots els dies del festival. Les persones menors de 10 anys podran accedir gratuïtament a totes les propostes.