caixabank-tarragona

CaixaBank concedeix 339 milions d'euros de crèdit a clients particulars del Camp de Tarragona

L'entitat financera incrementa un 8% el finançament a particulars respecte a l'any anterior

L'entitat financera CaixaBank ha aprovat una nova operació de finançament en el Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre per valor de 339 milions d'euros per a clients particulars que demandin un crèdit per a la compra d'habitatge o l'adquisició de productes de consum. Aquest fet, respecte a l'any 2018, suposa un increment del 8%, una xifra notable en la demarcació de Tarragona.

Els préstecs hipotecaris són els que han concebut un creixement majoritari, suposant un increment de més de 15 milions d'euros respecte als 199 milions d'euros concebuts a Tarragona el passat 2018. En segon lloc,  el crèdit de consum, que suposa un increment de 9,9 milions d'euros, un augment del 7,7% si comparem les dades amb les d'aquest últim any passat. 

«Aquestes dades confirmen que la demanda interna continua sent el principal motor de creixement de l’economia», paraules de Jaume Masana, director territorial de CaixaBank. Això és el que afavoreix la concessió d'un marge de crèdit més elevat, per tal d'afavorir i, sobretot, facilitar, el consum dels habitants del Camp de Tarragona. Continua dient que la seva idea òptima és que  «es mantingui aquest ritme favorable de creixement recolzat en elements favorables com la bona evolució del mercat laboral al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre».

Una entitat financera en continu creixement

CaixaBank ha impulsat oficines basades en un nou model, el qual s'aproxima al comerç del sector retail, en el qual l'experiència dels clients és molt més propera i personalitzada. Aquestes, de moment, són onze, les quals es troben a les ciutats de Tarragona  (dues oficines), Reus  (dues oficines),  El Vendrell, Valls, Salou, Tortosa, Cambrils, Amposta i Sant Carles de la Ràpita. L'horari d'aquestes és de 8.15 a 18.30 hores de la tarda.

L'entitat financera és líder a l'Estat,  comptant amb més de 369.000 clients particulars als quals ofereix els seus serveis. Aquest tret, entre d'altres és el que la situa com a entitat líder a l'Estat.