GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El Port de Tarragona avança prop de 3 MEUR als seus proveïdors per salvar el sotrac del coronavirus

La majoria d'empreses són petites i mitjanes i tenen dificultats per pagar les nòmines mensuals

Que el món es congeli de cop acostuma a tenir efectes. El Port de Tarragona va anunciar en els primers dies de l'emergència, i en vistes del que estava per arribar, que avançaria el pagament de factures a les seves empreses proveïdores per dotar-les de liquiditat econòmica en un dels contextos més difícils per tirar endavant. Ha complert per la seva paraula i la voluntat ja té números al darrere.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

L'Autoritat Portuària ja ha avançat aquests pagaments a un total de 222 empreses des de l'inici de la crisi sanitària, especialment en la darrera setmana, i ha abonat 2,7 milions d'euros per cobrir més de 350 factures que, en un context normal, tindria més marge per anar pagant progressivament.

 

El Port entén que, sense aquests ingressos de forma immediata, moltes d'aquestes empreses corren un risc majúscul de caure a l'aigua i no poder refer-se del fort sotrac que està suposant la crisi originada pel coronavirus a escala econòmica. Ha anunciat, també, la intenció de seguir per aquest camí en les pròximes setmanes i, a principis d'abril, assumir el pagament d'altres 100 factures per valor d'1,2 milions d'euros més.