Sofà, pel·li i manta

Les baixes temperatures i les possibles inclemències meteorològiques d'aquestes dates, conviden a no sortir de casa. Al temps, a més, s'hi sumen les riuades de gent que ocupen els carrers en recerca del regal desitjat per Nadal, que incrementen la mandra a trepitjar la via urbana.

La comoditat del sofà, una bona pel·lícula a la televisió, una manta per tapar-se i arraulir-se bé. Passar llargues hores en la mateixa posició i, per què no, una becaineta que ens obliga a rebobinar la pel·lícula per on ens hem quedat adormits. Aquest acostuma a ser un dels millors plans per aquestes dates.

Tot això, maridat amb unes crispetes. L'únic motiu per haver de sortir al supermercat o aquell 24 hores que sempre té de tot quan ho necessites. I val més tenir-ne més d'una bossa, ja que, els més despistats, n'acostumen a cremar alguna, per anar més enllà de la darrera «explosió».

La tardor i l'hivern ens conviden a fer aquests plans «casolans» amb bona companyia. També ho fa la gran varietat de pel·lícules i sèries que ens ofereixen les plataformes digitals i l'opció de posar allò que volem veure. Gairebé segur un film relacionat amb el Nadal. 

"🖋 EL BITLLET | I l'Amfiteatre, què?" "Joan Perucho, un dels nostres per David Figueres"