El semàfor del 27 de juliol de 2018

Lucía González
Nedadora del CN Tarraco

La nadadora del CN Tarraco Lucía González, de només 12 anys d'edat ha guanyat el Campionat d'Espanya de Natació en categoria alevina, una competició que s'ha disputat a Sabadell i en la que la jove esportista tarragonina va assolir el màxim triomf en la categoria de 800 metres lliures. González també es va penjar la medalla de bronze en la prova dels 400 metres estils. Un triomf per l'esport tarragoní gràcies a una jove triomfadora i gran promesa en aquesta disciplina esportiva.

 
Joaquim Nolla
President del Col·legi de Farmacèutics de Tarragona

El Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona ha posat en marxa Alletafarma a 23 farmàcies de la província de Tarragona per tal d'informar, assessorar i donar suport en matèria de lactància materna des de la farmàcia. La iniciativa s'inicia aquest mes d'agost coincidint amb la Setmana Mundial de la Lactància Materna.

 
Josep Poblet
President de la Diputació de Tarragona

La polèmica generada a la Diputació per la no inclusió de dues mocions per penjar un llaç groc a la façana a l'ordre del dia del ple d'avui es podia haver evitat. Que hi hagi postures enfrontades en aquesta qüestió és legítim i forma part del joc democràtic però sí que pot ser postitiu que almenys es puguin discutir els diferents punts de vista en un plenari de la Diputació com ja s'ha fet en la majoria d'ajuntaments i on cada partit polític pugui expressar la seva opinió al respecte i votar el que cregui oportú.