El semàfor del 07 de agost de 2018

José Luís Ábalos
Ministre de Foment (PSOE)

L'A-27 continua com una de les grans assignatures pendents de Tarragona des que fa dotze anys que es van iniciar les obres que encara no s'han acabat. Aquest semàfor vermell no és només pel Ministre de Foment actual sinó per tots els ministre de Foment que han anat demorant l'acabament de les obres i que ha provocat una nova manifestació aquest cap de setmana exigint celeritat en la construcció del túnel que ha de passar pel Coll de l'Illa.

 
Maite Forján
Gerent de La Fira Centre Comercial de Reus

La Fira Centre Comercial de Reus s'ha implicat des de la seva obertura en diverses accions de promoció de la ciutat de Reus, tant en l'àmbit local, com en la tasca de captació de turistes a l'exterior i cap a la ciutat. A banda de les accions pròpies que realitza per tal d'atraure compradors,el cicle d'activitats amb influencers n'és un exemple, hi ha altres accions més de fons com la que es fa juntament amb l'ajuntament per tal de promocionar la marca Visit Reus a la Costa Daurada.

 
María José Rodríguez
Regidora de manteniment de Salou (CIU)

Si bé és cert que Salou en termes generals és una ciutat on els carrers estan força cuidats, sobretot les zones més turístiques i on més afluència de vianants hi ha aquests mesos d'estiu, també cal apuntar que un municipi que és referent turístic internacional no es pot permetre tenir espais amb voreres aixecades o parterres realment descuidats com els que existeixen a la capital de la Costa Daurada. La neteja i la cura de l'espai públic és essencial tan pels turistes que ens visiten com, i sobretot, per les persones que hi viuen tot l'any

"El semàfor de 'delCamp.cat' del 06 de agost de 2018" "El semàfor de 'delCamp.cat' del 03 de agost de 2018"