GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El semàfor del 09 d'octubre de 2018

TarragonaDigital
Yolanda Quílez
Regidora de protecció ciutadana de Cambrils (PSC)

Malestar creixent a la Policia Local de Cambrils, que s'ha concentrat davant de l'ajuntament per reivindicar més seguretat pels agents, un augment de sou que el govern els va prometre al seu moment i més agents. Al govern de Cambrils liderat per Camí Mendoza li toca moure fitxa perque la crisi en el cos de seguretat cambrilenc no augmenti i pugui repercutir negativament en la ciutadania.

 

 
Jorge Ruiz
CEO de l'empresa Arandipur

L'empresa Arandipur fa uns mesos que s'ha instal·lat a Torredembarra des de Saragossa. És la creadora i fabricant d'uns plats de dutxa fets amb materials tous, flexibles, lleugers i insonors que es comercialitzen amb èxit a diversos països d'Europa. Un exemple d'empresa innovadora i competitiva que ha optat per instal·lar-se a casa nostra.

 
Manuela Moya
2a tinent d'alcalde de Vila-seca

Vila-seca ha recollit quatre premis en el marc del certamen Viles Florides. Aquest moviment buscar reconèixer els pobles i ciutats que opten per transformar els espais públics municipals mitjançant la creació d'espais verds i la millora i cura de les zones enjardinades. Vila-seca ha estat l'únic municipi tarragoní situat entre els dotze millors de CAtalunya