El semàfor del 28 de novembre de 2018

 Antoni Abelló
Alcalde de l'Aleixar (PDeCAT)

L'Ajuntament de l'Aleixar s'ha ofert per comprar part de les instal·lacions de la Cooperativa del poble després de l'escàndol del forat econòmic existent. Amb la compra de l'immoble per part de l'ajuntament es podria injectar líquid a l'entitat i d'aquesta manera intentar ajudar als socis afectats pel forat econòmic. Part dels actius immobiliaris de la Cooperativa també podrien ser aquirits per la Cooperativa de La Selva, Coselva.

 Josep Margalef
Gerent del Consorci del Teatre Fortuny de Reus

El Teatre Fortuny ha presentat la seva programació pel primer semestre del 2019 amb Ara Malikian, Love of Lesbian o Dagoll Dagom combinats amb Txèkhov, Puccini, Agatha Christie o Arthur Miller com a plat fort de la vintena de muntatges que passaran per Reus l'any vinent. Una programació de luxe, mantenint l'alt nivell dels espectacles que es programen al Fortuny i seguint la línia dels darrers anys, enfocada a obrir el teatre a una major diversitat de públic i d'estils artístics.

 Josep Borrell
Ministre d'Assumptes Exteriors d'Espanya (PSOE)

Nova patata calenta pel dèbil govern de Pedro Sánchez. El ministre d'assumptes exteriors, Josep Borrell ha estat finalment sancionat amb 30.000 € per la venda d'accions d'Abengoa amb informació privilegiada. Un exemple més del difícil i massa sovint incompatible equilibri entre els interessos públics i els interessos privats en mans d'una mateixa persona.