GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El semàfor del 06 de desembre de 2018

TarragonaDigital
Javier Villamayor
Conseller de Seguretat Ciutadana de Tarragona (PSC)

L'increment de fets delictius a la ciutat de Tarragona s'ha incrementat considerablement aquest 2018. Més de cinc robatoris a vehicles cada dia, més estafes, furts i delictes contra la seguretat viària segons es desprèn de les dades facilitades després de la Junta de Seguretat Local. El conseller de seguretat ciutadana, Villamayor ha anunciat mesures per reduir aquest important augment de la petita delinqüència a la ciutat. Haurien d'arribar ràpid.

 
Ester Magrinyà
Directora del Museu d'Alcover

El Museu d'Alcover és una de les joies a descobrir del Camp de Tarragona. Amb activitat cultural constant enfocada a un públic familiar, aquest 8 de desembre oferirà visites guiades gratuïtes obertes a tothom que permetran descobrir als assistents les exposicions de Ca Batistó, l'exposició i relat sobre la vida burgesa o el patrimoni palenteològic que té Alcover a través del Museu.

 
Josep Xavier Pujol
Gerent del Consorci d'Aigües de Tarragona (CAT)

El Consorci d'Aigües de Tarragona ha incorporat vehicles elèctrics a la seva flota de vehicles, mesura que servirà per evitar l'emissió anual de 20 tones de diòxid de carboni. En els pròxims tres anys, la flota de vehicles elèctrics augmentarà fins als 36. L'aposta per vehicles menys contaminants a les institucions públiques és també una bona manera de donar exemple i de fomentar-ne l'ús entre els usuaris privats.