ARA MATEIX

Crema un vehicle a l'enllaç de l'AP-7 amb la T-11 a Reus

El semàfor del 13 de desembre de 2018

El semàfor de TarragonaDigital
Adrià Comella
Director del CatSalut

La incertesa entorn la fórmula que es farà servir des del CatSalut per resoldre el dèficit de l'Hospital Sant Joan de Reus i com afectarà això a l'Hopital Comarcal de Móra d'Ebre fa que els treballadors d'aquest hospital s'hagin plantat i amenacin amb més accions de protesta si no es concreta l'empesa pública que ha de gestionar ambdós centres hospitalaris. Que els ingressos generats per la gestió de l'Hospital Comarcal de Móra d'Ebre puguin servir per pagar el dèficit del Sant Joan és l'opció que ara per ara sembla que té més força però això no pot anar en detriment de les inversions al centre de la Ribera d'Ebre. Una patata calenta que no s'acaba de resoldre i que, ara sí, està en mans només del CatSalut.

Vicenç Pallarès
Director de l'Aeroport de Reus

L'Aeroport de Reus ha augmentat un 20% el nombre de passatgers durant aquest mes de novembre amb més de 9.600 persones. Superada la barrera del milió des de fa ja setmanes, l'aeroport creix, no només en temporada plenament turística sinó també durant la resta de l'any. Diversificar el turisme i obrir nous mercats són les claus perque l'aeroport segueixi creixent.

Lara Costrafreda
Impulsora de Casa Nostra, Casa Vostra

Que tot hagi de ser tant políticament correcte en els temps que estem vivint i que qualsevol cosa que es faci o es digui hagi de comportar necessàriament, per a determinats col·lectius, intencionalitat negativa vers algú porta a situacions una mica surrealistes com la de posar el crit al cel perque el rei negre estigui representat a la cavalcada per una persona blanca amb la cara pintada de negre. Que algú es pinti la cara de negre per representar els Reis Mags de l'Orient ni necessàriament ha de ser racisme, ni discriminació cap a ningú.