El semàfor del 23 de gener de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Albert Carreras
responsable de col·leccions del Museu de la Vida Rural

El fil d'Albert Carreras a Twitter al voltant d'una misteriosa cara en una de les fotografies de l'exposició 'The Dust Bowl' captava l'atenció i sorprenia centenars d'usuaris d'aquesta xarxa social. Fenòmens paranormals amb una cadira que canvia de posició, unes inicials carregades de signficat i un relat via Twitter magníficament construït són els ingredients d'aquest relat que s'ha fet viral a les xarxes jugant amb la realitat, la ficció i la imaginació del propi Albert i dels lectors.

 
Reyes Maroto
Ministra d'Indústria, Comerç i Turisme (PSOE)

La dimissió de la directora general del Programa de Vacances de l'Imserso i la retallada del pressupost del programa en el marc dels comptes que ha presentat Pedro Sánchez per aquest 2019 ha posat en alerta el sector hoteler de la Costa Daurada que veu amenaçada l'afluència turística a Tarragona en temporada baixa. El turista jubilat si bé ofereix un marge menor de benefici per als establiments hotelers, és un turista ajuda a la desestacionalització del turisme. Caldria que el govern de l'Estat clarifiqués ràpìdament la situació.

 
Joan Cavallé
Director de la Casa de les Lletres de Tarragona

Els Premis Literaris Ciutat de Tarragona, convocats per La Casa de les Lletres de l'ajuntament de Tarragona, han aconseguit atraure gairebé 300 obres presentades entre els premis Pin i Soler, Tinet - relats curts per Internet- i Vidal Alcover - de traducció -. El certamen doncs està més que consolidat i és ja un dels premis més valorat per autors d'arreu dels territoris de parla catalana i també de Galícia, La Rioja, a nivell espanyol o de França, Suïssa i Canadà a nivell internacional.