El semàfor del 15 de febrer de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
 Carles Puigdemont
Expresident de la Generalitat

En un moment en què totes les mirades estan posades al judici contra els líders independentistes al Tribunal Suprem i en què l'independentisme a Catalunya està clarament dividit i sense un full de ruta clar, poc ajuden per a la serenor i estabilitat necessàries declaracions com la de l'expresident Puigdemont tornant a posar sobre la taula una possible declaració unilaterial d'independència que ja s'està veient quins resultats pot arribar a provocar. Calma.

 Laura Recha
Administradora d'Aspercamp

L'associació Aspercamp, que dóna suport al les famílies tarragonines que tenen fills amb la Síndrome d'Asperger i a persones que pateixen aquesta condició ha obert aquest 2019 delegació al Baix Penedès. En aquest moments, Aspercamp té 233 associats a la nostra regió i des de fa unes setmanes, les persones del Baix Penedès no cal que es desplacin a Tarragona per fer teràpia.

 Anna Sinia
Mestra cistellaire

La mestra cistellarie impartirà un nou cicle de Tallers de sarga programats al Museu del Vidre de Vimbodí i Poblet durant tot aquest 2019. El cicle comença demà dia 16 de febrer amb un taller per fer un innovador cistell mitjançant la tècnica del niu. Activitats culturals amb una vessant tradicional i d'homenatge a l'artesania que es feia antigament i que està bé que també coneguin les noves generacions per tal que no es perdi.