GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El semàfor del 18 de març de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Alexia Piédrola
Coordinadora del projecte 'Tan Amigos'

El Projecte 'Tan Amigos' realitza sessions de teràpia amb gossos pensades per a col·lectius vulnerables com la geriatria, les persones amb diversitat funcional, l'autisme, els menors infractors, els interns a les presons, etc. L'entitat disposa actualment d'una quinzena de gossos i el Bob és un dels animals més actius i estimats del projecte. Aquest cap de setmana han participat a la Fira Bestial de Reus

 
Emili Correig
President de la Fundació Gresol

El nou president de la Fundació Gresol agafa el relleu de Julián Mollá Rudiez al capdavant d'una de les entitats empresarials més reconegudes de la nostra regió i que enguany celebra els 25 anys. Correig vol continuar la línia del que s'ha fet a la fundació durant tot aquest temps i ha explicat en una entrevista a TarragonaDigital que aquestes bodes de plata, serviran per fer balanç de la feina feta i pensar nous projectes de cara al suport i reconeixement a l'empresariat tarragoní.

 
Fabián Trinidade
Propietari del Videoclub Weekend de Reus

El videoclub és un d'aquells negocis que més ha patit en els últims vint anys amb la irrupció de la pirateria primer i de l'streaming de les plataformes com Netflix o similars després. Tot i així encara hi ha videoclubs a Tarragona o a Reus. En un reportatge publicat a TarragonaDigital, hem volgut parlar amb ells per saber com afronten el present i el futur del sector. L'especialització, la diversificació de productes més enllà de les pel·lícules, i sobretot, el tracte humà i l'atenció i recomanacions personalitzades són algunes de les claus per resistir en temps complicats.