FOTO

⚫ La misteriosa mort d'un centenar d'ocells a TGN

El semàfor del 22 de març de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Martí Yebras i Fabiola Martínez
Regidors de cultura i joventut d'Alcover (ApC)

Un any més, Alcover sotmet a votació popular el cartell de concert de Festa Major que es celebrarà a l'octubre. Les votacions acaben aquest diumenge 24 i poden participar-hi tots els majors de 16 anys empadronats al municipi. Es pot escollir entre bandes com Itaca Band, Doctor Prats, Sau 30, Los Manolos, Els Catarres , La Unión, Danza Invisible i Paco Pil en diferents combinacions. No és el primer cop que l'ajuntament engega aquesta iniciativa que ha tingut molt bona acceptació en anys anteriors i que serveix per reflectir els gustos musicials del poble i plasmar-los en el seu concert més important de l'any.

 
Jordi Torre
Regidor de cultura de l'Espluga de Francolí (PDeCAT)

El 'Vi Fa Sang', el Festival Internacional de Novel·la Criminal en Català ja té a punt una nova edició que es celebrarà el 5,6 i 7 d'abril a la Conca de Barberà. Salvador Balcells i Margarida Aritzeta en són novament els cocomissaris, el Museu de la Vida Rural, l'escenari principal i una trentena d'actes que combinen la literatura, la gastronomia i els bons vins del territori, l'atractiu principal. I tot això a les portes de Sant Jordi. Un festival que atraurà a l'Espluga més de 40 autors i editors de novel·la criminal.

 
Clifton Onolfo
President i CEO del CF Reus

La situació al CF Reus segueix sense millorar. Els treballadors, els membres del cos tècnic i els jugadors no han cobrat ni ho faran a curt termini fins que el club doni els primers passos dins el concurs de creditors. Actualment s’espera el nomenament de l’administrador concursal, tot i que s’hauran de justificar molt bé els actius roig-i-negres per no evitar la liquidació del club. A més, Onolfo ja ha reconegut a diferents treballadors que si el TAE no rebaixa la sanció de no poder jugar a Segona en les pròximes tres temporades, tocarà el dos.