Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El semàfor del 17 d'abril de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Lluís Fàbregas
Director general del Nàstic

El director general del Nàstic reconeix les errades del club aquesta temporada i ho vincula a la greu situació que estan vivint ara mateix, a les portes del descens a segona B. Creu que la salvació encara és possible però cal guanyar sis dels darrers vuits partits, un repte realment difícil. Les excuses i les justificacions al que està passant estan bé, però potser arriben massa tard.

 
Salvador Minguella
President de la Via T

La Nit Oberta és el nou esdeveniment comercial que vol ser referència a Tarragona i que arribarà el 10 de maig a la ciutat. Una combinació de moda, música, cultura, art, gastronomia i solidaritat. La campanya compta amb el suport de totes les associacions de comerciants tarragonines i servirà també per recaptar fons per la lluita contra el càncer.

 
Marc Casellas
Historiador i escriptor penedesenc

La difusió i reivindicació del patrimoni i la història de cada poble és una bona manera de configurar i reforçar la identitat local i territorial de les persones. La iniciativa impulsada per Marc Casellas i l'Agrupació Recreativa Les Peces d'Albinyana va en aquesta direcció. Ha organitzat una caminada literària el dia 28 d'abril amb l'objectiu de divulgar els escriptors locals i el paisatge albinyanenc com a font d'inspiració de la literatura i la història del municipi.

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

Comentaris