Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

MINUT A MINUT

L'incendi de la Torre de l'Espanyol ja afecta més de 3.600 hectàrees

El semàfor del 17 d'abril de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Lluís Fàbregas
Director general del Nàstic

El director general del Nàstic reconeix les errades del club aquesta temporada i ho vincula a la greu situació que estan vivint ara mateix, a les portes del descens a segona B. Creu que la salvació encara és possible però cal guanyar sis dels darrers vuits partits, un repte realment difícil. Les excuses i les justificacions al que està passant estan bé, però potser arriben massa tard.

 
Salvador Minguella
President de la Via T

La Nit Oberta és el nou esdeveniment comercial que vol ser referència a Tarragona i que arribarà el 10 de maig a la ciutat. Una combinació de moda, música, cultura, art, gastronomia i solidaritat. La campanya compta amb el suport de totes les associacions de comerciants tarragonines i servirà també per recaptar fons per la lluita contra el càncer.

 
Marc Casellas
Historiador i escriptor penedesenc

La difusió i reivindicació del patrimoni i la història de cada poble és una bona manera de configurar i reforçar la identitat local i territorial de les persones. La iniciativa impulsada per Marc Casellas i l'Agrupació Recreativa Les Peces d'Albinyana va en aquesta direcció. Ha organitzat una caminada literària el dia 28 d'abril amb l'objectiu de divulgar els escriptors locals i el paisatge albinyanenc com a font d'inspiració de la literatura i la història del municipi.

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

Comentaris