El semàfor del 03 de maig de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Josep Maria Cruset
President del Port de Tarragona

Ja és a punt el nou espai de recepció de creueristes al Refugi 1 per tal d'encarar la temporada de creuers i accelerar els tràmits d'embarcament i desembarcament i millorar l'atenció i els servei als turistes que arribin amb creuer a la ciutat. L'espai compta amb sala d'espera, punt d'atenció turística, pàrquing per autobusos i taxis i un espai kiss & go. L'espai espera rebre uns 110.000 passatgers durant aquest 2019.

 
Camil·la Barnadas
Regidora de personal de l'ajuntament del Vendrell (PSC)

Embolic al Vendrell amb el pagament a treballadors municipal. L'oposició ha rebutjat una modificació de crèdit per pagar gratificacions als coordinadors d'àrea. Aquest cobrament estava pactat des de principis de mandat si s'assolien els objectius però no es van incloure als pressupostos 2019 per la qual cosa la modificació de crèdit fet de darrera hora no ha rebut el suport de l'oposició i no es podrà efectuar. Una badada del govern que va fer balanç durant el ple de la millora de la situació financera durant aquest mandat o de la reducció del temps de pagament a proveïdors.

 
Camí Mendoza
Alcaldessa de Cambrils (ERC)

Sembla que finalment la plaça del Pòsit de Cambrils començarà a millorar la seva fesomia després d'una dècada envoltada de tanques i pendent d'un hotel que no hi acaba d'arribar. Un espai cèntric i emblemàtic de Cambrils que ha esdevingut un important maldecap per als veïns, comerciants i restauradors de la zona i que ara sembla que es desencalla i que les obres començaran en acabar la temporada d'estiu. Les negociacions amb l'empresa propietària de l'aparcament que hi havia ubicat han estat massa llargues i molt complicades però si finalment arriben a bon port, el govern cambrilenc es podrà anotar un èxit important.