El Semàfor de 'TarragonaDigital.com'

El semàfor del 10 de maig de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Jesús Pérez
Tècnic assistent del Tottenham Hotspur

El tècnic de Vilabella, mà dreta de Mauricio Pochettino al Tottenham, va aconseguir la classificació per la primera final de la Champions de la història del club gràcies a una espectacular remuntada amb la victòria de l'equip dirigit per Pérez per 2 a 3 al amp de l'Ajax, triomf que va invalidadr el 0 a 1 favorable als holandesos del partit d'anada. Ara buscarà tocar el cel amb una victòria contra el Liverpool a la final de Madrid.

 
Antoni Suárez
Alcalde de Riba-roja d'Ebre (PDECat)

Mala maror a Riba-roja d'Ebre després que el President Torra hagi cancel·lat per tercera vegada una reunió amb la Plataforma Riba-roja Decideix, qui reclama poder negociar amb la Generalitat la instal·lació del dipòsit de residus industrials al terme municipal de Riba Roja. Una representació de la plataforma, encapçalada per l'alcalde del municipi, Antoni Súarez - fins ara del PDCAT, ara candidat a la reelecció amb la FIC - s'ha concentrat davant del Palau de la Generalitat reclamant diàleg per evitar que la Generalitat en paralitzi la construcció.

 
Miquel Iceta
Primer Secretari del PSC

Miquel Iceta és l'opció de Pedro Sánchez per presidir el Senat durant la nova legislatura que està previst que arrenqui el 21 de maig. Amb aquesta operació, la de tenir un català com a president del Senat, una cambra que aquesta legislatura pot esdevenir clau a l'hora de redibuixar la relació entre Catalunya i la resta d'Espanya, Sánchez fa un primer gest en la línia de construir ponts de diàleg. Veurem ara si el Parlament català facilita el nomenament d'Iceta com a senador per designació autonòmica.