GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El semàfor del 28 de maig de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Èlia Canales
Tiradora amb arc de Constantí

La tiradora amb arc de Constantí s'ha proclamat campiona del món en el torneig mundial que s'ha celebrat a Antalya, Turquia. L'esportista tarragonina s'ha imposat en la final d'equips mixts aconseguint - juntament al seu company de competició, el gallec Miguel Alvariño- una medalla d'or inèdita en la història d'aquest esport a Espanya.

 
Quim Vicens
Gerent de Comaigua

Aquest cap de setmana es celebra a Cambrils la 62a edicio de la Fira Multisectorial. Entre els múltiples atractius que ofereix la fira hi podreu trobar un Espai dedicat a l'aigua que organitza Comaigua, l'empresa gestora dels abastaments municipals d'aigua al Baix Camp. S'hi oferiran jocs per a tota la família amb l'aigua com a element protagonista. Hi trobareu tallers, activitats, exposicions i activitats didàctiques i educatives enfocades a donar a conèixer les virtuts de l'aigua i la necessitat de fer-ne un ús responsable.

 
Choni Fernández
Directora de Responsabilitat Corporativa de Port Aventura

PortAventura obrirà al setembre un espai per ajudar a la recuperació d'infants amb famílies greus. Es tracta de PortAventura Dreams que preveu acollir unes 200 famílies anualment, en estades d'una setmana. Els pacients arribaran d'hospitals especialitzats amb infants com l'Hospital Sant Joan de Déu o l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. Els responsables del parc l'han definit com el projecte més ambiciós de la fundació i vol que la instal·lació sigui part de la teràpia de recuperació a través de l'oci, la diversió i els moments en família.