GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El semàfor del 30 de maig de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Josep Ferrer
President de l'Associació Cultural Sant Roc de Tarragona

Els Gegants Vells petits de Tarragona s'incorporaran enguany al Seguici tarragoní després que vegin la llum gràcies a un grup de pares de l'AMPA de l'escola El MIracle. Els gegants es presentaran en el marc dels actes commemoratius del 175è aniversari de les festes de Sant Roc, les del barri del Cós del Bou i la Baixada de la Pescateria de Tarragona. Els Gegants Vells de Tarragona són les peces més antigues que participen al seguici tarragoní i una de les parelles de gegants més antigues de Catalunya.

 
Joaquim Enrech
Regidor de Seguretat Ciutadana de Reus (PDECat)

La Guàrdia Urbana de Reus renovarà 75 emissores de ràdio portàtils per uns models dotats d'una tecnologia més robusta i fiable que la telefonia mòbil i connectada a més a la xarxa RESCAT (Radiocomunicacions d'Emergències i Seguretat de Catalunya). Aquests nous aparells milloren la seguretat i la confidencialitat de les transmissions dels agents i en faciliten el contacte amb els altres cosses de seguretat i emergències de Catalunya.

 
Marc Massip
Doctor en Psicologia de la Salut

Interessant conferència la que ha organitzat el Parc Central de Tarragona sobre l'addicció a les noves tecnologies, malaltia que afecta especialment els joves d'entre 16 i 24 anys. El Doctor en Psicologia de la Salut, Marc Massip, ha explicat a un centenar d'adolescents els riscos de convertir-se en un addicte als videojocs, les xarxes socials o al mòbil i els ha donat una sèrie de claus i consells per fer un ús racional del mòbil.