El semàfor del 07 de juny de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Roser Servalls
Educadora del Museu de la Vida Rural

Èxit del projecte ' Un Museu a l'aula' encapçalat pel Museu de la Vida Rural de l'Espluga de Francolí i en el qual hi ha participat el centre de recursos pedagògics del Tarragonès i diversos centres educatius tarragonins. Els alumnes s'han posat a la pell del comissari d'una exposició i d'altres rols que intervenen en la creació d'una mostra i a partir d'aquí han treballat diverses matèries i competències amb un resultat molt sorprenent i positiu, també pel resultat final de l'exposició que han elaborat.

 
Jaume Ramon
Propietari de la Impremta Ramon del Vendrell

Una vintena d'empreses del Vendrell del Polígon La Cometa s'han posat d'acord i portaran elles mateixes la fibra òptica al polígon, una assignatura pendent que dificultava el dia a dia i la competitivitat dels seus negocis. Cansats d'esperar una resposta positiva de les companyies telefòniques o de l'administració ho faran amb una operadora especialitzada en oferir connexions d'Internet en llocs on no arriba. I dit i fet, sembla que ja ho tenen a tocar.

 
Enrique Álvarez
Exalt càrrec de la farmacèutica Johnson & Johnson

Álvarez és un dels exdirectius de Johnson&Johnson que ha estat citat a declarar pel cas de la comercialització per part d'aquesta empresa farmacèutica de pròtesis de maluc defectuoses en hospitals d'arreu de l'estat, entre ells, el de la Verge de la Cinta de Tortosa. Les investigacions que encapçala l'Audiència Nacional apunten cap a un coneixement previ de les mancances en el material que es comercialitzava. Les actuacions neixen arran d'una querella d'una seixantena de persones afectades.