El semàfor del 10 de juny de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
 Josep Maria Civit
Director de fotografia català

El Festival de cinema en català de Roda de Berà ja ha començat i ha viscut un dels moments àlgids aquest cap de setmana amb l'entrega del Premi Honorífic d'enguany al director de fotografia català, Josep Maria Civit. Civit, un històric del cinema català, ha participat en pel·lícules com 'La cara oculta', 'El rey de la Habana' o 'Incerta glòria'. El FIC-CAT s'allargarà fins al dissabte 15 de juny.

 Francesc Roca
Conseller de Desenvolupament Econòmic de Tarragona (PSC)

Sembla que el projecte 'Rambla Sciene' pel Banc d'Espanya de Tarragona tirarà endavant gràcies a la subvenció que rebrà de la Unió Europea via Generalitat de Catalunya. El projecte rebrà una injecció econòmica de 2 milions d'euros pels pèls ja que en un primer moment no havia passat el tall de validesa per a obtenir l'ajuda europea però gràcies a les al·legacions presentades pel consistori, finalment si ha estat un dels projectes seleccionats.

 Marc Jardí
Estudiant de l'Institut Salvador Vilaseca de Reus

Marc Jardí, alumne de l'Institut Salvador Vilaseca de Reus ha guanyat el TRiCS Talk 2019. Es tracta d'unes sessions d'intercanvi d'experiències i d'un concurs per seleccionar el millor Treball de Recerca i Crèdit de Síntesi dels alumnes dels centres participants. Tallers i sessions de treball amb l'implicació directa de l'AEQT, de la Generalitat i de la URV.

"El semàfor del 07 de juny de 2019" "El semàfor del 06 de juny de 2019"