El semàfor del 12 de juny de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Carla Aguilar
Regidora electa d'En Comú Podem Tarragona

Terrabastall polític a Tarragona després de la decisió d'En Comú Podem de donar suport a la investidura de Pau Ricomà (ERC) com a alcalde de la ciutat. Més enllà de si finalment s'ha recolzat Ricomà en comptes de Ballesteros per assolir l'alcaldia de la ciutat, el que ha demostrat la formació liderada per Carla Aguilar és que la decisió s'ha pres en clau estrictament tarragonina i que no ha vingut condicionada pel que finalment s'hagi acordat a Barcelona, ni per les possibles pressions de la direcció en un sentit o en l'altre. Si no hi ha sorpreses de darrera hora sembla que a Tarragona s'apropa un important canvi polític.

 
Marta Galimany
Atleta vallenca

La carrera esportiva de la vallenca Marta Galimany continua acumulant èxits. El darrer, una medalla d'or com a campiona d'Espanya de 10 km en ruta que ha obtingut a Tudela. La seva marca, de 33' 49'' és el tercer millor registre de la darrera dècada

 
Joan Cortès
estudiant montblanquí

L'estudiant de 6è de l'escola Les Muralles de Montblanc ha guanyat el certamen nacional de lectura en veu alta. Un reconeixement que el consagra com a millor lector de la seva edat de Catalunya gràcies a la pràctica habitual de llegir a l'escola i també a casa i amb una gran fluïdesa, respectant les pauses, i amb un to i una tranquilitat correctes. Un premi merescut que ha celebrat conjuntament amb tots els seus companys de classe.