GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El semàfor del 17 de juny de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Pau Palau
membre d'ERC Tarragona

Palau és un tarragoní de 24 anys molt conegut i implicat en el teixit associatiu de la ciutat. Pateix una discapcaitat reconeguda del 65% i pateix cardiopatia congènita. Ha format part de la llista electoral d'ERC Tarragona per aquestes eleccions municipals, acaba d'estudiar un curs d'inserció laboral a la URV i dóna suport a diverses causes com la de la també tarragonina Judith Porras, que pateix síndrome de Williams-Beuren. Tot plegat un exemple de bondat, motivació, ganes i capacitat de superació dia a dia. I una mostra de que persones amb discapacitat i activisme polític poden anar perfectament de la mà.

 
Marisol Virgili
Presidenta del CERAP

Parlar de cultura al Baix Camp és parlar del Centre d'Estudis Riudomencs Arnau de Palomar que es dedica a conservar i a fomentar l'activitat cultural entre els riudomencs i que enguany celebra el seu 40è aniversari. L'entitat té programades fins a finals d'any diverses activitats fora del programa habitual i compta actualment amb més de 400 socis.

 
Roser Vernet
Coordinadora de l'Associació Prioritat

El Priorat ha retirat la candidatura Priorat-Montsant-Siurana a Patrimoni Mundial de la UNESCO, que s'havia d'examinar durant el mes de juliol. Es tracta d'una decisió «estratègica» segons el Consell Comarcal del Priorat i no es descarta en un futur tornar-la a inscriure. Ara per ara, pel que sembla no queda prou demostrat el seu «valor universal excepcional». Des de l'Associació Prioritat, coordinadora de la iniciativa, s'agafen ara un temps per analitzar quins aspectes caldria millorar per optar a aquest reconeixement internacional.