GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El semàfor del 20 de juny de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Josep Maria Cruset
President del Port de Tarragona

El Port de Tarragona, amb Josep Maria Cruset al capdavant, es troba enmig d'un cicle inversor de primer ordre que servirà per deixar aquesta infraestructura vertebral de la nostra regió preparada pels reptes estratègics dels pròxims 25 anys. Les perspectives, amb l'arribada del Corredor del Mediterrani i amb la saturació que pateix l'àrea metropolitana de Barcelona són molt bones per Tarragona i pel seu creixement econòmic i el Port hi jugarà un paper essencial.

 
Jordina Biosca
Directora del Festival EVA

El festival En Veu Alta ha celebrat la seva quinzena edició amb prop de 4.000 espectadors. Es tracta d'un festival de petit format que es du a terme al Baix Penedès i al Priorat i que s'ha erigit com un festival de narració i tradició oral. No és un festival massiu ni massificat sinó que ha anat fent el seu camí amb el boca-orella i un públic fidel que vol conèixer noves propostes artístiques i gaudir de les històries ben explicades. Durant el mes de juliol, es celebra l'edició d'enguany al Priorat, a Pradell de la Teixeta

 
Luis Enrique Martínez
Exseleccionador espanyol

Luís Enrique ha deixat la selecció espanyola només uns mesos després d'haver assumit el càrrec de seleccionador arran dels problemes familiars greus que pateix des de fa mesos i que té relació amb la malaltia que pateix una de les seves filles. Una dura decisió a la qual s'ha vist obligat per estar al costat de la seva família en uns moments tan durs.